View Single Post
Staro 11.03.2009, 15:00
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

Pa nije ni cudo sto su oni onda tako otudjeni od dece....ko veli, cim napuni mesec dana...mars iz kuce.
Postujem ja to njihovo da se radi od srednje skole. Kod nas ti niko ne bi dao part-time posao....a da ne govorim o razlici u novcu....on sa svojim dzeparcem u srednjoj kupi komp za mesec dana rada, a ti bi zaradio 50-100e...sa kojim bi kupio malo kole i smokija :-) Pricala meni drugarica, oni cak ni ne rade preko nedelje...nego npr, vikendom su u pizzeriji onaj sto se javlja na telefon i prihvata porudzbine i zarade oko 500$ mesecno. Pored toga, njihova srednja skola je 3 predmeta koja te usmeravaju, a ostalo je izborno....fotografija, vajanje na 500 nacina i sl.....dok mi ono "ostalo" imamo surove kretene da nas upravo tu muce sa matematikom, istorijom, fizikom, hemijom, geografijom i sl.
Licno mi se njihova republikanska filozofija...imaj 3 posla i radi 20 sati dnevno apsolutno ne svidja, jer je napravljena upravo za americke prosecne napaljenike, koji to smatraju patriotizmom. Hvala bogu, nisu svi takvi...

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Reply With Quote