Na ovom linku ti je objašnjeno sve :
https://www.visalaw.com/dv-2021-mand...boarding-page/
Vidi pod FAQ(frequently asked questions).
Charles Kuck i njegov tim,pošto im je propao Anunciato jer je osnov bio pp10014(slučaj je postao moot),sada te dv2021 plaintife prebacuje u novu tužbu i dodaje nove.Cilj ove tužbe je da natera Department of state da izda vize onima koji su učesnici u tužbi,tj. da ukoliko sudija presudi u korist učesnika tužbe,ambasade će dati prednost onima koji su učesnici u istoj.U FAQ je objašnjeno u kojim situacijama tužba pomaže,što ja mislim da će doći ove godine do velikih zastoja u obradi dokumentacije od strane KCC-a.Takodje tu je uključen i schengen ban.Ova situacija se ne može porediti sa situacijom od septembra prošle godine kada je Mehta naredio ambasadama da izdaju vize named plaintifsima jer su ukinute zabrane,mada ja mislim da će doći do velikog kašnjenja u zakazivanju intervjua i obradi dokumenata od strane KCC-a i ja tu vidim šansu,jer ako puste current u junu kao što je Charlie Oppenhaimer(valjda) rekao biće veselo.Naša ambasada nema mnogo slučajeva i verovatno ako se inteziviraju,mogu da obrade sve slučajeve ukoliko ode EU current,mada pošto sam ja baš visok broj,ne bih da rizikujem i ova tužba mi dodje kao last line of defense.Pare ću uvek da zaradim,a ovakva prilika kao što je da budeš izvučen na lutriji dešava se jednom u životu.Onaj ko ima mali case number i ko je već sada current mislim da ne treba da se cima oko ovoga.Ikac je u pravu kada kaže da je situacija mnogo drugačija u odnosu na septembar i da postoji verovatnoća da ne uspe tužba,ali ja hoću da probam,pa šta bude.