View Single Post
Staro 12.03.2009, 19:42
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Ne deluju izjave negativno opusti se... svaki sistem ima prednosti i mane a i mi svi razlicito jedemo i imamo razlicita htenja... nemati auto je kao biti disabled u ovoj zemlji a da pritom ne govorim o prevozu do posla... vec o nabavkama, planiranju vremena i sve drugo.... svako ima svoju racunicu - nekom vise vredi pola sata "necega" od pola sata voznje da se ustedi par dolara i ja to razumem iako ja radim drugacije.... na zalost ne mogu da komentarisem situaciju tamo a niti cene u radnjama jer iste ne postoje ovde

Sto se tice prvog vremena ovde - svako mora da prodje svoju skolu sa savetima ili bez... tako je bilo kod svakog od nas...

I meni je jako skupo da dajem za hleb $3.99 po vekni ali necu da jedem americko zasladjeno dubre od $1 od koje kakvih krompira, sireva, oraha - zivot je kratak, necu da se mrstim dok jedem zbog par dolara... Svako na osnovu situacije svoje donosi odluke kako trosi novac, tako ce i svako od vas koji ste tek stigli... ono sto je prioritet meni, nije tebi i obrnuto... za vrlo kratko vreme imacete i svoje radnje i svoje racunice, i razloge zasto tako...

Ono sto ja volim ovde je da postoji vrlo jasna crta izmedju cena stvari koje su neophodne za zivot i onih koje nisu - tako da sto god "nije tako neophodno" je skuplje... ali hrana nije zaista, bar meni nije....ili su "moje" dobre radnje, nemam pojma...
Reply With Quote