View Single Post
Staro 13.03.2009, 16:34
kaneolopa kaneolopa je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.02.2009
US lokacija: SF Bay
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zivkovic_NIS Prikaz poruke
Drugovi i drugarice imam jedno pitanje koje je vezano za intervju, i molim ako ima neko slicnog iskustva, da mi to i kaze ;

Posto sam naravno bio neozenjen , pre prve koverte , a posle koverte ozenjen, supru gu sam naknadno i prijavio i ukljucio u proces, tako mi je potvrdjeno jos u KCC , e sad posto znam, da ima slucajeva, da se u ambasadi ne nadje na listi supruznik , tj. ne bude iz neznam kog razloga , mozda ne stigne ili iz KCC posta, ili bilo sta , da li na dan intervjua, moze supruga sa DS obrascem i ostalom dokumentacijom da bude ukljucena !
Evo zasto to pitam, jer imam sumlju da je mozda tako , a zvao sam ambasadu da proverim i niko mi se ne javlja , i poruku ostavio, i nista, frka je u tome, sto je nama intervju u utorak, nemam vremena da reagujem na vreme , ako budu rekli da pre intervjua dostavim njen DS obrazac , a posto nisam iz beograda , necu moci da reagujem na vreme , mozda cu ja i dobiti informaciju iz Bg-a , ali to ce biti u ponedeljak ! Ako ima nesto neko da pise , na ovu temu , unapred bih mu se zahvalio !?
Pripremi sva dokumenta koja su neophodna za suproznika, znaci DS obrazac, vencani list i prevod, iz supa da nije osudjivana i prevod i diploma i prevod i mislim izvod iz maticne knjige rodjenih i prevod ako se ne vara. I naravno neki dokaz da ste vi duze vreme zajedno i da ste nameravali da se vecnate tada kada ste se vencali. Povedi dragu sa sobom ... ali ono sto rece zana postaraj se da okrenes ove iz ambasade.