e druze, neko iz ambasade ti se mora javiti sigurno. Sada je vec kasno da ih zoves... Moras probati u ponedeljak i biti uporan. U svakom slucaju poslusaj savete Kanelope i Zane. Ponesi formular DS skini ga sa neta: jednu verziju popunite a drugu ostavite blanko, ponesi neke fotke zajednicke i mozda jos nekog dokaznog materijala, ali najbolje su fotke od ranije, jos ako je na njima insertovan datum tim bolje. Nadam se da si vec pripremio sva neophodna dokumenta i za suprugu. Moje iskustvo nije isto ali je donekle slicno. Moja beba se rodila po dobijanju NL-a pa sam im naknadno sve poslao. Moj prijatelj iz Srbije 2006 je osvojio DV i na intervju je otisao sa devojkom poneli gomilu fotki i rekli su im da ce im viza biti izdata ukoliko se vencaju u sto kracem roku. rekao mi je da je tada konzulica cak komentarisala na osnovu fotki da njegova devojka obavezno mora da vrati boju kose koju je imala godinu dana ranije jer joj lepse stoji

Ali to je njihovo iskustvo iz aprila 2007. god. Mozda se vidimo u utorak ako budemo dolazili po vizirane pasose!!!! Sa srecom i tebi i nama!
04.08.2008. - stiglo u KCC
10.02.2009. - stigla druga koverta
09.03.2009. - lekarski uspesno obavljen
16.03.2009. - zakazan intervju-
viza odobrena