View Single Post
Staro 05.03.2022, 05:22
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Najbolje ti je za kreditni skor placati statement u dva puta ali do roka da je sve placeno.
A krediti od 80k to bas moras imati dobar income i nesto za down payment.
Prije dolasku amerike citao sam blog jednog naseg lika koji je sugerisao otvaranje vise kartica u prve dvije godine a kasnije nista dok ne prodje taj ciklus od 7 godina.
Meni nije potrebno toliko kartica pogotovo sto je I supruga radila istu strategiju ali ona je na 18 kartica ali to se pokazalo na dugoročno jako dobro ona ima 810 kreditni skor sa 150k limit na karticama.
Ono sto je meni interesantno je ponuda koju sam dobio prije nekoliko dana za aven equity credit card. Proces je jednostavan a odobreni iznos po kartici je 100k i to je secured kartica vezana za home equity ( povecanu vrijednost kuce) . Nema annual fee,rewards je 1.5% , ali kamata je samo 3.5% , nema nikakvih fee oko kredita kao kod heloc equity kredita.
Prilikom obracuna statements placa se 1% na zaduzenost + kamata .
To je neki novi brzi heloc kredit u obliku visa kartice cak se moze dobiti kes sa kartice na eacun od neki fee od 2%
Za mene je ovo super da imam pristup mom home equity ako zatreba love.
Ovako equity samo sjedi u nekretnini i da ga trebas moras otvoriti heloc kredit a to ima dosta troskova oko tog kredita .
Reply With Quote