View Single Post
Staro 23.01.2023, 22:26
KindRegards KindRegards je offline
Član

Datum prijave: 22.01.2023
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dreamer94 Prikaz poruke
Pre svega, u koliko nisi, trebas dodati nju u svoj ds260 formular, tacnije u koliko ti je stojalo single da sad zamenis sa married i dodas podatke o njoj. Zatim ce na sajtu gde pratis svoj slucaj biti dodata I ona u okviru tvog naloga, zatim ona popunjava svoj ds260. Da bi to uradio posaljes mail ambasadi i u majlu kazes da si se vencao i prilozis u pdf-u izvod iz knjige vencanih. Mozda si ti ovo sve vec uradio Ali ja pisem za svaki slucaj 😀
Na intervju dolazite zajedno, mislim da njeno obrazovanje nije bitno, Tj ne uzimaju njenu diplomu vec samo tvoju Ali je bitno da ponese Zato Sto su moju suprugu pitali samo da Im pokaze. Ponesite slike kao dokaz veze, Ako ste putovali negde, posecivali rodbinu, itd. Slike sa vencanja u koliko imate vise u toliko bolje. U koliko imate prepiske printscreen prepiski gde se vide i datumi kada ste se dopisivali ( u koliko je moguce). To je to u kratkim crtama
Hvala na brzom odgovoru, mi smo u braku oko 3god i prijavio sam je prilikom apliciranja za DV, tako da je to sa te strane sve odradjeno sa DS260 formularom.
Sad treba da prikupimo dokumenta za intervju, pa me zanima da mi napises sta si sve od dokumentacije podneo u ambasadi.

Znam da ide medicinski pregled(nosimo pasos, 4slike, potvrdu o primljenim vakcinama) , potvrda iz MUP-a, diploma najviseg stepena koji posedujemo,(da li trebaju svedocanstva iz srednje skole, to je neko pisao da su mi trazili ili je primenljivo samo ako je to najvesi stepen obrazovanja), izvod iz maticne knjige rodjenih, jel supruga treba da izvadi izvod sa novim prezimenom ili je dovoljan izvod iz knjige vencanih. I za kraj, jel nije potrebno nista prevoditi od dokumentacije?
Hvala puno unapred!
Reply With Quote