Radim na ovome skoro po cijeli dan
Preregistracija firme , cerifikat za rad od kuce, ecomerce web site, Amazon supply, sve socijalne mreze, osiguranje
Vec sam u predhodnim postovima na topic o kreditnim karticama rekao da imam jednu karticu chase business Inc sa limited do 45k pa cu nju koristiti za sve te troskove I pocetne investicije . U 90 dana ako potrosim 6000 $ dobija se bonus 900$ + 2% na sve potrebno godisnje do 50k ...
Kada business starta godisnje ujka Sam nece oporezovati do 5000k kao poklon od poreske ... sto se tice poreza samo se placa porez na dobit kada se oduzmu svi troskovi ( ima ih dosta )
Moj plan je jednostavan :
Raditi Facebook and Instagram reklamu dan prije a prodavati i dostaviti sledece jutro... Custumers ce ici direktno na prodajni sajt I kupiti proizvode koji su dostupni za taj dan ... kapacitet pecenja je oko 30,50 jedinica po peci svakih 20 min a cijena je oko 3.5$ po jedinici .
Ustajati u 5 am , mjesati , praviti ,peci , pakovati I razvoziti . To je sve do 8h pa na redovni posao . Lovu svu vracati u sales funel I marketing ...
Vidjet cemo kako ce ici ...
10.08.2021. Postali USA drzavljanini
UNION POSLOVI
BALKANS BAKERY
|