Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan
C'Ville je prelep. Taj deo Virdzinije jako podseca na Sumadiju. U gradu cak postoji i pesacka zona sto je za USA gradove bas bas retkost. Mali grad, ali sa dosta kvalitetnih sadrzaja. UVA je definitivno pokretac grada.
Ja se 2014 zamalo ne preselih u C'Ville. Dobio ponudu za posao, medjutim ne nagodismo se oko kompenzacije tako da je odluka tada pala na NoVA.
Piedmont zona (podnozje Blue Ridge Mountains) od Vridzinije, preko Karolina i Dzordzije, pa sve do Severoistocne Alabame je po meni najlepsa geografska regija u USA.
|
da zaista podseca na sumadiju, inace supruga je bas iz sumadije tako da smo zaista zadovoljni i kao da smo na domacem terenu hehehe. pesacka zona je kao nasa knez mihajlova i volimo tamo da se prosetamo, leti ima dosta ulicnih zabavljaca i zanimlivo je, 2019 kada je UVA kosarkaski tim osvojio titulu za najbolji tim za koledz basket u americi (march madness), bila je velika festa bas tu na tom setalistu a na kraju tog setalista je ogroman natkriven prostor tu je bio je veliki koncert za proslavu tog dogadjaja, gde se inace leti odrzavaju besplatni koncerti na otvorenom tako da je svaki vikend avantura. prelep gradic i stvarno mi je drago da smo bas ovde gde jesmo.