View Single Post
Staro 14.03.2009, 17:15
malasestra's Avatar
malasestra malasestra je offline
Drug član

Datum prijave: 05.02.2009
YU lokacija: Slovenija
Nepromenjeno

Pa dobro ako je moj post antihrišćanski onda se izvinjavam ali ne mogu da povučem to što sam napisao jer SAD tone u sve veću krizu i pitanje je vremena kad će da se uguši u vlastitom, da izvinete, govnu.

I ja bih volio da odem tamo da živim ali ne treba glavom kroz zid, ako misliš bibi da je bolje nego što je bilo u Srbiji 90', pa normalno da jeste ali neće biti baš toliko daleko od naših 90', tamo su veće razlike izmedju bogatih i siromašnih nego što su kod nas i veliki je psihički pritisak na ljude tamo jer nisu naučili da žive u bedi kao mi u Evropi.

steficacvek, kakav god da je savet ako ti se ne svidja ti ga ne primi, imaš vlastitu volju da činiš šta hoćeš. Ti se odmah ljutiš kao da sam ti nešto uzeo. Nedaj bože da sam ikome zavidan.

Ja zaista ne želim ništa loše američkom narodu ali mislim da je propast amerike kao što je znamo neizbežna. Ja sam za sad odlučio da se prebacim na posećivanje New York-a, a selidba kad prodje sva ta kriza. Želim vam svima puno uspeha i da premostite sve teškoće i sve što vas još čeka. Nadam se da će te izdržati ovo sranje što nas udesilo.
Reply With Quote