View Single Post
Staro 15.03.2009, 08:51
steficacvek's Avatar
steficacvek steficacvek je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 19.05.2008
US lokacija: Phoenix, Az
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik malasestra Prikaz poruke
Većina vas misli da pošto nisam dobio GC da želim ostale da vredjam, da sam im zavidan, da želim svima nesreću itd... vidim da ne podnosite loše vesti sportski pa bolje da sam mišljenje ostavio za sebe nego da ste skočili svi zajedno braneći SAD kao svetinju, pa nemam ja ništa protiv vas lično ljudi, vi ste ovo totalno pogrešno skontali. Ja ću i dalje da apliciram.
E ovo mi je najdrazi momenat. Sad kao mi ostali ne podnosimo lose vijesti i branimo SAD kao svetinju ... Nije tacno! Kao sto neko rece iznad, sansa se pruzila i trebamo je iskoristiti. Moguce je da ce biti bolje, mozda i gore. Vjeruj mi, ja sam svjesna sta me ceka. I to me plasi, a jos sigurno iza toga ima jos milion stvari o kojima sad ne razmisljam. Ali sta je tu je. Barem cu pokusati!
Ako smo pogresno skontali, to je i zato jer si ti pogresno napisao i izrazio se. Zao mi je sto ove rasprave tako shvatas. Niko nikog ne napada, ajmo se braniti svojim misljenjem i argumentima!
Iskreni pozdrav tebi i zaista ti od srca zelim da vec na iducem izvlacenju budes sretni dobitnik!
23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC
28.5.2008. Koverta stigla u KCC
13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled
The Day - 20.3.2009.
Visa granted

In US since May 26, 2009!
Reply With Quote