Uglavnom imas neke lokalne vozove do suburbsa (u Chicago je to Metra), potom imas vozove koje je Zana navela i koji su ti za dalje destinacije (ali bas nisam siguran i koliko daleke). Koliko znam ti vozovi su blizi nasim (sto se brzine tice), nego francuskoj. Nisam se nikada vozio njima, ali planiram uskoro. Po meni se to nekako ne isplati da ides na dalje destinacije, jer je cena daleko veca od aviona (bar po nekim mojim kalkulacijama, ali treba proveriti). Ja sam svojevremeno citao o vozu koji tuce sa jedne na drugu obalu kanade i koji je sav u nekom starinskom stilu...e to bi voleo da idem..ali to ti je ko orient express vise, nego ovako da ides negde.
Busevi....e to je lose. Generalno, ja sam do sada i u Kanadi i u USA video samo 2 marke (greyhound i coach usa). Svi medjugradski busevi su iste marke i imaju samo prednja vrata za ulaz/izlaz koja se ka spolja otvaraju (cesto vidis to u filmovima), a evo i [URL="http://www.used-buses.net/bustypes/img/greyhound-bus-2.jpg"]slike[/URL]. Ono sto je mene iznenadilo (a voleo bih da mi neko objasni) je to da sam npr u Ottawa video da linije idu do NYC. Pazi to je tri dana jahanja...jel to moguce? Ko to uopste uzima? Fora je da su busevi svi isti i imaju manje mesta nego evropski (jos jedna stvar koja nije velika u americi su sedista u autobusu, za trecinu su manja nego u evropi...kako u gradskim, tako i ovim drugim).
|