View Single Post
Staro 20.03.2009, 19:12
Good Spirit's Avatar
Good Spirit Good Spirit je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.04.2008
US lokacija: Bay Area, CA
YU lokacija: Belgrade
Nepromenjeno

Pa vrlo moguće da si naleteo na moj (bio je na adresi: usa.good-spirit.net), ali sam skoro ugasio domen. Mada bazu sa tog bloga sam sačuvao, pa bi i mogao možda da se iscimam i da podignem na drugi domen.

Ja sam se odlučio da pišem jer o Atlanti nije moglo da se nađe ništa iz našeg ugla, mahom jer je prva ekipa W&T studenata bila 2006, pa smo mi došli sledeće i od tada stalno ima nekoga tamo. Svi smo mahom radili za istu kompaniju SearsPool i to kao spasioci u supervizori.

Pokušaću da nađem sada neke od tih blogova, ali znam da mnogi nisu pisali redovno ... mada pokušaću

A taj blog što spominješ na jezeru, vrlo moguće da je u pitanju Lake Lanier kada je bila ekipa naših, mada taj amer je zapravo naš lik sa Kosova ali sa USA papirima ...

Situacija samnom je da jedva čekam da se vratim u USA. Vratili smo se ovde (moja devojka i ja) da bi završili faks, mada da sam seja pitao ne bi se ni vraćao ali možda je ovako pametnije. Ona je upravo u fazi apliciranja u mnogim školama, da bi nastavila na PhD, pošto ima super prosek. A ja čekam da vidim da li će nju neko primiti i gde, pa da gledam kako ja da odem ...
Reply With Quote