View Single Post
Staro 24.03.2009, 20:50
Leona Leona je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.10.2008
YU lokacija: Sarajevo/BiH
Nepromenjeno

[QUOTE=Žana;8954]Nemas svoju kucu dokle god je ne otplatis - znaci 20, 25 ili 30 godina. Dakle zato se i kaze da ti toliko treba...Ako krenes da kasnis sa ratom, banka ti je oduzme, proda da pokrije svoje troskove a ti se slikaj.... dokle god ne otplatis kucu, ona je pod lien i nije tvoja vec potencijalno tvoja.... Prvih 5 godina placas samo interes, znaci nesto minimalno ide za principal, odnosno za tvoje "vlasnistvo"....
[/QUOTE]
Da, da, znam, skontala sam sada na sta je dreamer mislio:)

[QUOTE=dreamerns;8964]
@Leona
Sve zavisi kakvu kucu hoces...prosecna kuca u americi kosta oko 200-250k. To ti je zesci prosek, nista narocito...daleko od onih slika. Ti uzmi da ces da kupis takvu kucu...uzmi da ti je prosecna plata 38k godisnje u Americi....pa ti vidi koliko ti treba da kupis kucu.[/QUOTE]
Mah to je samo moja masta i ono sto se meni svidja:grin:
Ipak tesko da ce ko od nas imati onako nesto, ali ja bih bila zadovoljna sa jednom finom kucom na dva sprata eventualno, u finom komsiluku, i tako...
Kao one kuce iz serija i filmova, u mirnom suburb naselju sa puno zelenila i tisine.
Na kraju krajeva nije vazno kakva je kuca izvana i koliko kosta vec kakvom je ti napravis. Nekima ce i u baraci bit lijepo ako je urede po svom ukusu i ako je to"family place":)