Pa ajde, mnogi od nas smo podijeli dosta privatnih stvari iz nasih zivota sve u nadi da predocimo nekome svoj put u ovoj novoj avanturi zivota, zvanoj Amerika. Ti si mogla procitati dosta o meni iz teme koju su drugi otvorili za mene (meni to nije ni palo na pamet, da me neko izravno cita), ja o tebi neznam gotovo nista. Od tuda vjerojatno mali resentment u vezi tvojih komentara. Zaista, zanima me kroz sto si ti prolazila kad si usla u zemlju, kada si dosla, gdje zivis i sto radis. A ako imas potrebu za pomoc zasto da si ne olaksas zivot ako ti neko daje tu mogucnost.
Ja sam vec rekla da sam aplicirala za zdravstveno za cijelu obitelj, tocnije za Medicaid ali iako jos nisam dobila odgovor, sigurna sam da cemo biti odbijeni nakon ovog sto sam citala posljednjih dana. Dakle bila sam neinformirana i zato sam bila i ponukana da pokrenem ponovo ovu temu. kad dobijem odgovor rado cu ga podijeliti kao i sve do sada, medutim vjerojatno cu skocit do Human resources ureda u kojemu se ceka po nekoliko sati da dodes na red i posteno se raspitat za kakvo zdravstveno da apliciram i sto bi mi preporucili za moj slucaj. Njih se ne dobiva na telefon, tako da je ovo jedini nacin da se dode do nekih konkretnih informacija.
Intervju zakazan na 30.10.2008 Viza odobrena 
U Americi od 3.12.2008.
|