Citat:
Prvobitno poslao korisnik srdjevic
Da ne ispadne da mešamo babe i žabe, pretpostavljam da se ovo odnosi na administratora, ne na moderatore....
1. Administrator je reagovao onomad jer je (smatram) bilo neophodno (ex-usa incident). Zato je i dobio samo upozorenje, jer je već tukao po moderatoru nekoliko puta, a po meni samo tada jednom, pa nisam hteo da ispadne da prva poruka protiv admina znači da letiš napolje.
2. Moderator je obrisao svoj post, nije administrator nista brisao. Ne vidim da je brisano još nešto, a ne sećam se da je taj konkretan post imao neke bitne informacije, osim prozivki od strane moderatora. Ako želite, i ako se Žana, naravno, slaže, vratićemo post.
3. Moderatori nisu smenjeni, već dali ostavke (Veka još davno, zbog obaveza). Administrator je samo reagovao po zahtevu.
4. Sa foruma niko do sada nije banovan, niti mislim da je za to do sada bilo potrebe (još).

|
Upravu si, mislila sam na administratora. Nije bilo namjerno, jednostavno nisam informaticar pa da mi nije u svijesti sve po defaultu. Isto mi ga to dodje

Iskreno, ja mislim da je ex-usa incident bio za automatski ban, ali to je samo moje misljenje. Tu je daleko predjena granica diskusije i rasprave, pocelo je sa jako niskim vijedjanjem, ne samo Zane nego i drugih. Razumijem da je u ovom slucaju Zana sama obrisala svoj post i to je ok. Jednostavno mi je to palo na pamet kako je on dobio samo upozorenje za takvo nepostivanje, a sad su problemi oko diskusije. Po meni, treba da budes veci autoritet u slucajevima kao sto je taj. Nije bitno je li uvrijedio admina, kad vec konstantno vrijedja ostale. Ali stvarno nema svrhe vracati se na to. Razumijem i kad ljudi brisu svoje postove, nesto se napise u afektu, hvala Bogu pa ima opcija za brisanje. U biti, slazem se sa dreamerom, forum je najzanimljiviji kad raspravljamo. Danas cu ja tebe iznervirat, sutra ti mene, fino cemo prodiskutovat i mirna Bosna. Samo vas molim nemojmo stvarati neku izvjestacenu atmosferu, ajmo komunicirati kao sto bismo i u svakodnevnom zivotu da se poznajemo uzivo vec ovo neko vrijeme.
Stizeljeto, ja bih zaista voljela da nastavis diskutovati sa nama

Pozdrav svima!
23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC
28.5.2008. Koverta stigla u KCC
13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled
The Day -
20.3.2009.
Visa granted
In US since May 26, 2009!