View Single Post
Staro 08.04.2009, 12:55
Sloba_Kg Sloba_Kg je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.11.2008
US lokacija: Atlanta, GA
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik scum Prikaz poruke
Evo i ja da se javim kao jedan od onih koji prate forum od osnivanja, tj. od blog-faze... doduse, nisam se skoro prijavio, ali se po broju postova i dalje smatram "novim"

prvi put ucestvujem od ove godine, iako mi je nekoliko godina unazad taj period prijave prolazio "za dlaku" (najvise zbog nemarnosti)....

smatram da su nam ove godine povecane sanse zbog sv.e.krize, pa mi svaki dan trenutno pocinje sa otvaranjem foruma i proveravanjem ovog topica i iscekivanju da se neko javi da su ga izvukli...

nego, da ne otvaram novu temu, neke stvari mi nisu jasne...

negde sam procitao da je potrebno imati 10.000$ za start...
znam lika koji je otisao u cikago prosle godine (izvucen na lutriji pretprosle) i p(r)osao je sa "samo" 3.500$...
da li je to neko novo pravilo ili postoji stvarno propisana suma ili mozda to zavisi od jos nekoga?

ako budem hteo da krenem sa devojkom, odn. ona sa mnom, verovatno bismo morali da se vencamo u tom nekom periodu izmedju primljene koverte i intervjua.... da li postoji mogucnost da nam prave problem zbog toga i da sumnjaju u vezu? (naravno, imam milijardu mailova, chatova, slika i sl. koji bi bili dokaz da smo zajedno vec 2 godine)

hvala unapred na odgovorima....
Sto se tebe i devojke tice ne brini. Mi smo se vencali 14.decembra a isli u ambasadu 15.januara. Lepo smo rekli da se bez ovoga ne bi imalo sanse da se vencamo jer smo bez posla oboje i to je to.
Sto se 10 000 $ tice to po meni nije pravilo ali eto, pozeljno je. Uvek neko moze da ti napise da te tamo ceka posao (npr.taj zeleni sa 3500$) i slicno.
Mada veca suma novca dokazuje da neces biti socijalni slucaj.
Imas sve to lepo opsirno napisano ovde na forumu pa malo potrazi.
A da, i moracete da se vencate ako mislite da idete zajedno.
Nego neka vas prvo izvuku...
Srecno
17.6.2008 - poslao kovertu u KCC
1.12.2008 - stigla druga koverta
15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA
U Atlanti od 13.maja 2009.