Citat:
Prvobitno poslao korisnik stizeljeto
U svakom slucaju mora nekoliko puta biti tamo da vidi kako je dobro. odlucila sam ga odmah ostaviti jer su me tako savjetovali, pa cu vidjet kako ce to proci. U najboljem slucaju svaki put ce krace plakati i prihvatiti ''svoju sudbinu'' 
|
Bas tako
Samo sto je nama majkama (u stvari roditeljima) mnogo tesko kad nam dete pati, pa onda moramo da naucimo da stegnemo srce, i da ga podrzimo na pravi nacin.
Evo, javno priznajem da mi to ne polazi uvek za rukom, ali trudim se...
Ah, da, sad sam se setila: nedavno sam pricala sa jednim decijim psihijatrom, i on mi je rekao da deca sve do pete godine nemaju potpuno razvijenu potrebu da budu u drustvu sa drugom decom, tj. sa svojim vrsnjacima, vec da se u tom periodu mnogo brze i lakse vezuju za druge odrasle osobe koje im poklone paznju i ljubav. Nasla sam deo istine u ponasanju mog kice, jer on kada pricamo o vrticu uglavnom ima lepe reci za vaspitacice i kuvaricu, a drugari i drugarice mu ponekad bas smetaju...
(I pored toga, voli kada u parku ima puno dece, i lepo ume da se igra i sa mladjima od sebe, i sa vrsnjacima, i sa starijima)
Vidim da ce tvoj maleni imati raznovrsne sadrzaje na raspolaganju, i to je bas super! Drzim vam fige oboma da to prodje sto bezbolnije.