Ljudi, ne znam šta da kažem osim [B]veliko hvala[/B]! Ne mogu da verujem da sam za svega nekoliko sati od postavljanja teme dobio ovoliko odgovora. Izgleda da se ovde okuplja sjajna ekipa :bravo:
Izgleda da se nismo razumeli što se tiče obrazovanja. Ja još uvek nisam diplomirao.. to treba svaki dan da se dogodi, ali definitivno ne može pre razgovora.. koliko god ja to želeo. Sada kad ponovo gledam [URL="http://www.zelenalutrija.com/prva-koverta/dsp-122-p1.jpg"]DSP122[/URL] plašim se da sam pogrešio što nisam upisao "High School Degree" umesto "Coledge, No Degree". S obzirom na to da još uvek nisam diplomirao, ja u najboljem slučaju mogu da tražim od Više Škole da mi izda spisak položenih ispita i da dodaju da mi je ostalo samo da diplomiram.. nešto u tom stilu.. pa da sa tim odem na razgovor i pokažem im ako me nešto pitaju. Videću da nazovem ambasadu i pitam ih da li za tim ima potrebe.
Mnogo mi je laknulo što i drugi imaju sličnu situaciju i što je sve prošlo kako treba.
@srjevic
Problem je što mojoj malenkosti na neku foru nije palo na pamet ni da pokuša da googla na srpskom, [U]već samo na engleskom[/U].. Eee, a moglo je sve biti drugačije :smrc: :grin:
Još jednom, veliko hvala i veliki pozdrav! Čujemo se uskoro čim bude nekih novosti..
|