Citat:
Prvobitno poslao korisnik zokipoki76
hvala svima na cestitke.sada zelim da vam ispricam kako je proslo na intervju
:dosli smo oko 08:00.postrili su nas po dvoje i cekali vlez u ambasadi.usli smo posle 10 min.proverili su nas komletno sve i pustili u ambasadi.tamo docekao nas jedan fin decko i potrazio nam dokumente,razgledao ih ,vratio nam to sto ne treba i rekao je da cekamo .posle 1 sat pozvali su moju suprugi na salter i potrazili su dokumente i postavili su i 3 pitanja:dali do sad ste bili u usa,dali ste ziveli nadvor od makedoniju,i dali i je bio prvi brak.ondak su rekli da odemo na salter da platimo.potom su opet rekli da cekamo,nakon 2 sata pozvali su nas dvoje za otiske.posle oko sat vremena pozvo nas je konzuli i rekao je :vi ste imali srece vasi su dokumeni ok i cestitam .onda pitao moju suprugu dali negde radi,sto vam je covek koji nam salje garanciju ,pitao je imene sta radim i sledece je bilo dogjite po vize u utorak toliko je bilo oko 2 minute jas sam se sokiraoooo..konzul je bio divan covek pozitivan maksimalno i mislim da kad se dogje u ambasadi nema povratka moras u usa definitvno .cista formalnost samo da nam uzmu pare .toliko od mene i srecno svim ostalima.za detalje ne pitajte zasto nema sto da se objanuje sve je trajalo samoDVA MINUTA VERUJTE pozdrav od zokipoki76
|
CESTITAM ZOKI

(samo ne si fer sto ovaa informacija ne ja soopsti i vo Makedonija na VM

)
ali nema veze jos jedan put cestitam i zelim ti sve najlepse
nadam se da cemo se nekad mozda opet ovako slucajno "sresti" i u USA