View Single Post
Staro 02.05.2009, 23:27
Macedonia's Avatar
Macedonia Macedonia je offline
Član

Datum prijave: 02.05.2009
US lokacija: Portage,IN
YU lokacija: Macedonia
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik zokipoki76 Prikaz poruke
hvala svima na cestitke.sada zelim da vam ispricam kako je proslo na intervju
:dosli smo oko 08:00.postrili su nas po dvoje i cekali vlez u ambasadi.usli smo posle 10 min.proverili su nas komletno sve i pustili u ambasadi.tamo docekao nas jedan fin decko i potrazio nam dokumente,razgledao ih ,vratio nam to sto ne treba i rekao je da cekamo .posle 1 sat pozvali su moju suprugi na salter i potrazili su dokumente i postavili su i 3 pitanja:dali do sad ste bili u usa,dali ste ziveli nadvor od makedoniju,i dali i je bio prvi brak.ondak su rekli da odemo na salter da platimo.potom su opet rekli da cekamo,nakon 2 sata pozvali su nas dvoje za otiske.posle oko sat vremena pozvo nas je konzuli i rekao je :vi ste imali srece vasi su dokumeni ok i cestitam .onda pitao moju suprugu dali negde radi,sto vam je covek koji nam salje garanciju ,pitao je imene sta radim i sledece je bilo dogjite po vize u utorak toliko je bilo oko 2 minute jas sam se sokiraoooo..konzul je bio divan covek pozitivan maksimalno i mislim da kad se dogje u ambasadi nema povratka moras u usa definitvno .cista formalnost samo da nam uzmu pare .toliko od mene i srecno svim ostalima.za detalje ne pitajte zasto nema sto da se objanuje sve je trajalo samoDVA MINUTA VERUJTE pozdrav od zokipoki76
CESTITAM ZOKI (samo ne si fer sto ovaa informacija ne ja soopsti i vo Makedonija na VM)
ali nema veze jos jedan put cestitam i zelim ti sve najlepse
nadam se da cemo se nekad mozda opet ovako slucajno "sresti" i u USA