View Single Post
Staro 05.05.2009, 14:46
steficacvek's Avatar
steficacvek steficacvek je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 19.05.2008
US lokacija: Phoenix, Az
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

@equity
Nervozni, daj se smiri molim te!

Prvo, nisam rekla 15.5. nego sredina maja. U stilskom smislu, to nije fiksni datum nego sredina mjeseca, za nekog od 10. do 20., za nekog 13.-17... Ja sam kovertu dobila sredinom maja, tj. 14.5.2008. Nemoj da se svadjamo oko gluposti, sad tjeras inat bukvalnoscu.
Drugo, vidim da se mnogi brinu zasto jos nije stigla koverta. Vodjena iskustvima proslogodisnjih dobitnika, rekla sam da je vecina dobila kovertu kasnije. Sjecam se kad smo se registrovali na forum jedno po jedno i sjecam se da je vecina ljudi sa nasih prostora koverte primala sredinom maja. Jos nije vrijeme za paniku, to je bila poenta!
Trece, sve ovo si shvatio/la vec pri citanju prvog posta sigurna sam. Ako imas neki problem sa mnom, to je vec druga stvar.
Cetvrto, da, u mom svijetu, ja upravljam vremenom. Godine i datumi se vrte kako ja odredim, tako da sam ugurala i ljekarsko prije prve koverte... Naravno da je greska u kucanju, ali eto, nek si mi bas rekao! Uh...
Peto, dabogda ti sutra dobio/la kovertu i ja ne bila upravu!

... i do druzenja

@Killerclick
Zar mora jedno da iskljuci drugo? I ja sam vec 2 godine fokusirana samo na preseljenje, tako da razumijem o cemu govoris. Pokusaj da shvatis to ne previse obavezujuce, da gradis svoj zivot ovdje a kad koverta dodje, lako ce se ostale stvari rjesiti.
Pozdrav!
23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC
28.5.2008. Koverta stigla u KCC
13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled
The Day - 20.3.2009.
Visa granted

In US since May 26, 2009!