View Single Post
Staro 05.05.2009, 15:05
equity
Gost

Nepromenjeno

Nebitno da li se sredina Maja tumači kao 10.-20. ili 13.-17. izjava da je NORMALNO da do sredine Maja NIKO ne dobije kovertu je NEBULOZNA i to je ono na šta sam ja nisam mogao a da ne skrenem pažnju.

Ako te zanimaju iole relevantne procjene za područje bivše Jugoslavije kada su u pitanju termini stizanja koverti, najviše ljudi dobije prvu kovertu od sredine Aprila do sredine Maja. To su neki srednji redni brojevi u rasponu od recimo 3000 do 15000. Ostali kojih ima u jako manjem broju dobiju kovertu čak u Martu i to su uvijek jako mali redni brojevi (ispod 1000), a oni koji kovertu dobiju nakon sredine Maja su u povećanom riziku da njihovi redni brojevi budu iznad recimo 17000 što govorim sa strane mogućnosti da na kraju i dodju na red za vizu. Kažem sa povećanim rizikom jer naravno uvijek postoje izuzeci da neko dobije kovertu i u Junu a da mu redni broj bude npr. 5000, ali naravno to su daleko rjeđi slučajevi gdje je možda bio problem oko poštanske službe i slično.

To što kažeš da ti upravljaš vremenom u svom svijetu je sasvim OK, samo nemoj mene da učiš da je tako kako se tebi sviđa i ispravno.