View Single Post
Staro 05.05.2009, 17:13
equity
Gost

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik zoran80 Prikaz poruke
Ne bih se upuštao u diskusiju sa maloumnicima, i zbog njega se ne bih nikad ni oglasio. Evidentno je da je maloumnik ovde da bih provocirao i čisti bukvalista i zaboli me za njega.
Stalo mi je do osoba koje su uz Miloša izgradile forum, i na ovom forumu ostavile dragocjene informacije, jer su mogli da sjednu u avion i zaborave za sve nas. Ovo pišem zbog ljudi koji će tek da traže informacije na forumu. Ovaj forum nisu izgradili ljudi po sistemu "rekla-kazala", nego ljudi koji su prosli procedure i žele da svoje iskustvo podijele sa drugima. Zamislite da dobijete kovertu, a nemate ovaj forum, i trebate da uđete u proceduru onako napamet. Ovde za svaku fazu tokom procesa možete da pripremljeni idete dalje, i da se oslonite na iskustva ljudi koji su to sve prosli.
Hvala svima do neba koji sve ovo pisu zbog nas a ne zbog sebe jer to njima vise ne treba
Pozdrav!
A kretenu mali tata ti je maloumnik a i mama vjerovatno.

A šta misliš kretenu mali odakle je Miloš i njemu slični saznao kako se šta radi nakon što je dobio kovertu, misliš da je i on morao imati ovakav forum da pita kao ti "kako se bloji do tli" ili je imao tri čiste u glavi pa je sam saznao. Šta kažeš jao zamislite da dobijete kovertu a nemate forum, pa blago tebi kralju, a bježi slino nemoj mi gaditi dan više.