View Single Post
Staro 08.05.2009, 15:00
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik tapir.hr Prikaz poruke
pa gle, zapravo ne trazim nist konkretno, vise me zanimalo dal ima neko podrucje ovdje gdje ljudi navecer izadju prosetati, gledat izloge i slicno (naravno, ne zelim setati po Rogers Parku navecer ) ).

sto se tice restorana, u East Rogers Parku ima ok i jeftinih mjesta za pojest nesto, nisam gladan.

eh, da - sta biste preporucili za otici u shopping - ono gdje kupiti nekakve poklone, eventualno nesto od odjece?
michigan ave mi vise izgleda nekak ekskluziva i ne bas povoljna roba.
bio sam u lakeview, tamo sam nasao hollywood mirror - jako zgodna trgovinica za pronaci koji simpatican pokloncic. od trgovina odjecom prozujao sam jedino malo kroz gap u lakeview.
isao sam i do ridge mall - dosta trgovina, htio kupiti tenisice, al nije bilo broja za mene.
ma, razvikali su mi doma kak je u usa sve ultra jeftino, a ja nikak da pronadjem neku ultra jeftinu trgovinu. ) ok, neke stvari jesu nest jeftinije, u prosjeku 10-15%, brandirana roba mozda i 30% - al nisam tip koji ce kupiti hlace od 80$ zato sto su ovdje 30% jefitinije.
Pusti te price da je ovde ultra jeftino.....ovde se moze naci ultra jeftino, a to je vec sasvim druga stvar. U principu, mnoge radnje imaju razne rasprodaje gde se moze naci roba za 20% originalne cene. Idi u TJ Maxx ili Marshalls...tu imas bas jako povoljnih stvari. Potom imas K-Mart, Wallmart, Target. Sto se Michigen av tice, ja sam tamo nasao cipele za 30$....dakle, ima i tamo da se naleti na nesto povoljno, ali je uglavnom dosta skupo. Takodje, imas velik Mall u Shamburgu...verovatno se i tamo moze naci povoljnih stvari. Za veliki broj povoljnih marketa ti treba auto da bi do njih dosao.

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Reply With Quote