U zivotu nista losije nisam koristila od Metro PCS-a... Kakav uzas od mreze! :wacko: Isto kad sam tek dosla ovde kupila sam kod njih najjeftiniji telefon uz najjeftiniji paket koji kosta (bar ovde na Floridi) 56 dol, ali uvek dodaju neke subcharges iako platim na vreme racun izadje oko 60 dol mesecno... Ovo sam uzela pre svega zbog internacionalnih poruka sa Srbijom jos pri kupovini sam se raspitala i rekli su mi da za Srbiju podrzava mreze Mts i Telenor. Medjutim, Metro pcs, mi je stvorio takvu zbrku... Poruke iz Srbije mi nekad stignu nekad ne isto moje poruke njima nekad stignu nekad ne, nikad ne znam na cemu sam... pri tom me uvek obavesti izvestaj da je poruka delivered kad je posaljem... ?!?! U Americi pozivi i poruke funkcionisu ok, ali ja sam uzela njihov tel i paket pre svega zbog njihove ponude za internacionalne poruke koje vise ne rade nego sto rade. Otkazala bih telefon ali cu ga zadrzati samo zato sto sam aplicirala za poslove sa tim brojem pa cekam pozive inace bih ga davno otkazala....
|