![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
naime kod pitanja 8e. District/County/Province/State sta tacno treba da napisem. ja sam iz novog sada .
i kod pitanja 12. What is the highest level of education you have achieved, as of today? zavrsio sam fakultet . da li je to university degree? hvala |
|
|||
|
|||
![]()
i jos kod 6. Country of Eligibility for the DV Program ako odgovorim sa yes da li moram i sledecem pitanju If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility da trazim zemlju ili ne ? mislim da ne treba al rek bolje da pitam nego da zeznem.. hvala..
|
|
|||
|
|||
![]()
ja zivim sa momkom, vec godinu dana, da li treba da navodim njegove podatke u prijavi?
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=bigas13;32057]i jos kod 6. Country of Eligibility for the DV Program ako odgovorim sa yes da li moram i sledecem pitanju If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility da trazim zemlju ili ne ? mislim da ne treba al rek bolje da pitam nego da zeznem.. hvala..[/QUOTE]
Posto tvoja zemlja moze da se ucestvuje u programu GCL onda na "If not" ne treba odgovarati. :) |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=radt;32058]ja zivim sa momkom, vec godinu dana, da li treba da navodim njegove podatke u prijavi?[/QUOTE]
U slucaju da ste vencani onda mozes.A posto niste onda NE(ako niste). Svako zasebno nek popuni formular.Ako neko dobije onda se vencajte :) |
|
|||
|
|||
![]()
Da ne otvaram novu temo,kako mogu da proverim da se nisam prijavio 2 puta ako je i moguce dva puta da prodje prijava,prvo mi je bio kad sam trebao sve da potvrdim neki eror na stranici i pisalo da risfresujem stranu i da cekam,medjutim nista se nije desavalo pa sam onda sve opet popunio i to je proslo.
Da li je moguce da su mogle dve prijave da mi prodju sto automatski znaci diskvalifikacija,kako to mogu da proverim Pozz |
|
|||
|
|||
![]()
naime kod pitanja 8e. District/County/Province/State sta tacno treba da napisem. ja sam iz novog sada .
i kod pitanja 12. What is the highest level of education you have achieved, as of today? zavrsio sam fakultet . da li je to university degree? hvala |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Jack Sparrow;32071]Da ne otvaram novu temu,kako mogu da proverim da se nisam prijavio 2 puta ako je i moguce dva puta da prodje prijava,prvo mi je bio kad sam trebao sve da potvrdim neki eror na stranici i pisalo da risfresujem stranu i da cekam,medjutim nista se nije desavalo pa sam onda sve opet popunio i to je proslo.
Da li je moguce da su mogle dve prijave da mi prodju sto automatski znaci diskvalifikacija,kako to mogu da proverim Pozz[/QUOTE] Zvuci kao da si prvi put napravio gresku, vratilo te je na prvu stranu, ispravio si gresku i onda je proslo. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=kovac80;32073]Zvuci kao da si prvi put napravio gresku, vratilo te je na prvu stranu, ispravio si gresku i onda je proslo.[/QUOTE]Pa tako mi je i pisalo da koristim opciju back,jel mislis da je dobro proslo?
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Jack Sparrow;32074]Pa tako mi je i pisalo da koristim opciju back,jel mislis da je dobro proslo?[/QUOTE]
Jeli ti se otvorila zadnja stranica? Jesi li uzeo confirmation number? Ako jeste, mislim da ne treba da brines. Mislim (nisam siguran) da se ne bi mogao dva puta registrovati sa istim podacima. |
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pomoc oko prijave.. | bigas13 | Stare teme | 3 | 02.11.2012 13:08 |
greska prilikom prijave | marzik | Stare teme | 4 | 19.07.2011 23:57 |
Connection reset kod prijave | ferrigno | Stare teme | 21 | 28.10.2009 19:37 |
![]() |