![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Popunjavala sam domacu verziju prijave.U proveri prijave sam uocila gresku koju pre slanja nisam videla i ako sam detaljno proveravala.Prijavaila sam se kao musko :smrc: Sta sad da radim?
Molim pomoc! To je tako kada zuris....... edit: Sad sam se setila jos jedne "sitnice",prezime mi pocinje sa Č.Kako je trebalo da pisem ili kako da pisem ako dodje do popunjavanja americkog DV? |
|
||||
|
||||
![]()
Ma opusteno, ako te kojim slucajem izvuku ti promeni pol:grin:
Sto se tice "Ч" pisi ga kao englesko "C" |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=uncle sam;19426]Ma opusteno, ako te kojim slucajem izvuku ti promeni pol:grin:
[/QUOTE] :lool::lool::lool: Pa i to je neko resenje... neverujem da ce biti problem. |
|
|||
|
|||
![]()
Kako sam svatila prijava na srpskom automatski te prijavljuje za GCL,a ne kao provera podataka za buduce popunjavanje DV na americkom sajtu.Znaci nema popravnog.
Isto vazi i za slova Č,Ć,Š,Đ,Ž .Ko je upisao to u srpskoj verziji prijave moze da bude siguran da nema nista od prijave. Hvala onom ko je preveo prijavu i dizajnirao sajt i nije to stavio kao vazno. Last edited by Ninanina; 01.11.2010 at 16:19. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Ninanina;19431]Kako sam svatila prijava na srpskom automatski te prijavljuje za GCL,a ne kao provera podataka za buduce popunjavanje DV na americkom sajtu.Znaci nema popravnog.[/QUOTE]
Izvini, ali ja nemam pojma o cemu ti pricas - kakva prijava na srpskom?! |
|
|||
|
|||
![]()
Popunila sam formular i ubacila slike i dobijam sada ovo kada kliknem na zelena slova na forumu "Moja prijava":
Datum prijave Prijava Rezultat 2010-11-01 01:23:03 DV-2012 Vaša prijava još nije proverena. (Poslaćemo Vam e-mail kada bude!) Sajt ZelenaLutrija.com nije odgovoran za Vašu prijavu! Prijaviti se možete na adresi [url]http://www.dvlottery.state.gov/[/url] gde možete uneti iste ove podatke copy/paste metodom. Sajt ZelenaLutrija.com želi Vam uspešnu prijavu za Lutriju! |
|
|||
|
|||
![]()
PRIJAVA ZA LUTRIJU DV-2012 SAMO DO POČETKA NOVEMBRA!!!Datum: 2010/10/05 u 11:00
Sajt američke vlade za prijavu na lutriju (DV-2012) je trenutno otvoren. Period u kome je moguće prijaviti se je između 5. oktobra i 3. novembra. Obrazac za prijavu biće dostupan samo u ovom periodu. Svaka osoba starija od 18 godina, sa završenom 4-godišnjom srednjom školom ima pravo na prijavu. Nepotpune i duplirane prijave povlače automatsku diskvalifikaciju! [B]Uputstvo za prijavu na lutriju (na našem jeziku!) preko zvaničnog sajta možete videti ovde[/B]. Zvanični linkovi (na engleskom jeziku): Home Page DV-2011 Instructions Photo Validator Entry Form Zelena Lutrija Da ne ispadne da je nesto lupam ovo je copy paste,jer link nece da otvori bas tu stranu. Last edited by Ninanina; 01.11.2010 at 16:50. |
|
||||
|
||||
![]()
Pise da se zvanicno prijavljujes samo na DV lottery sajtu, da ti je ovde uputstvo na srpskom, a "Moja Prijava" sluzi da ti Korisnicki Servis proveri prijavu i pomogne?
Sta je ovde nejasno? Sta je nepopravljivo? Sta je ZelenaLutrija.com zaboravila da kaze a vazno je? Ja zaista ne razumem sta ti pokusavas da kazes - meni se cini da ti niti si prelistala postove na ovom sajtu, niti si upoznata sa procesom lutrije... |
|
||||
|
||||
![]()
Na ovom sajtu si se prijavila kao musko?
[url]http://www.dvlottery.state.gov/[/url] Posto mi nije bas naj jasnije sta se desilo. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Neverhood;19442]Na ovom sajtu si se prijavila kao musko?
[url]http://www.dvlottery.state.gov/[/url][/QUOTE] Ja mislim da je u pitanju "Moja Prijava" na nasem sajtu... ali nisam sigurna, nista ne razumem :( |
|
|
![]() |