![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » pitanje o ruskih diplome » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Dobar dan svima!
Ovo mi je prvi post pa odmah i nova tema i jedno pitanje ciji odgovor nisam uspio pronaci citajuci ostale teme. Dakle, u prvoj koverti, u dokumentu iz USA ambasade u Sarajevu izmedju ostalog pise da im, kada prikupim sve dokumente koje traze posaljem ovaj DS2001, kojim ih u principu obavjestavam da sam spreman za intervju. Ja u koverti nisam dobio ovaj obrazac, a na netu sam nasao neke dvije razlicite verzije. Interesuje me da li je neko (narocito iz BiH) dobio u koverti ovaj DS 2001, i ako moze da ga skenira i posalje ili postavi ovdje. Unaprijed hvala, a ako nista drugo kontaktiracemo ambasadu (i) po ovom pitanju.
Lokacija: BiH Case No: 2009EU00017XXX Prva koverta: 2.6.2008. Prva koverta poslana u KCC: 9.6.2008. Prva koverta stigla u KCC: 12.6.2008. Druga koverta: 6.2.2009. Intervju u Sarajevu zakazan za 27.3.2009. Ljekarski pregled obavljen 9.3.2009. Intervju obavljen i viza odobrena 26.3.2009. U USA od 25.9.2009. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
(zasnivanje) porodice - ko je petitioner, a ko applicant | xeg | Prva koverta | 14 | 20.05.2008 19:51 |
![]() |