ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Intervju (interview) - Ambasada

Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua

Intervju (interview) - Ambasada » Pozivni email » Bitni linkovi
O drugoj koverti Lekarski pregled Ambasade Intervju Korisne informacije

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 12.10.2012, 17:09
Vangelistexas Vangelistexas je offline
Stari vuk

Datum prijave: 19.07.2010
US lokacija: USA
YU lokacija: Daleko od srca
Nepromenjeno Tetovaze i ostalo :)

Hajde da zapocnem ovu temu jer je slicna stara tema ugasena, a ne bi bilo lose da se azurira sa novim informacijama. Naime, u poslednjih nekoliko godina sve veci broj (ne zavidno veci) imigranata (obicno iz Mexica, Rusije i Japana) je odbijen za green card zbog tetovaza, kako kazu "affiliation with gangs". Da li je iko sa ovog foruma ko ima bar i malu tetovazu imao problema sa americkom administracijom zbog toga? xeg nije dugo bio na forumu ali nije imao problema sa svoje 3 tetovaze, a poslednji put je kacio poruke jako davno Da vas cujemo
Reply With Quote
Staro 12.10.2012, 17:38
Maruko's Avatar
Maruko Maruko je offline
Drug član

Datum prijave: 04.05.2012
US lokacija: Miami, i okolina. Dosta mi je snega za 3 zivota :)
YU lokacija: Zlatibor
Nepromenjeno

Super sto je pokrenuta ova tema, jer imam jednu malu tetovazu, a u planu je jos, pa bas da vidim da li da ih radim ovde ili kad (tj. AKO) odem

30.01.2013. VIZA U PASOSU!
Reply With Quote
Staro 12.10.2012, 17:45
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Maruko Prikaz poruke
Super sto je pokrenuta ova tema, jer imam jednu malu tetovazu, a u planu je jos, pa bas da vidim da li da ih radim ovde ili kad (tj. AKO) odem
http://online.wsj.com/article/SB1000...265987100.html

Ovo je jedan od najcescih clanaka na netu, covek je izgleda uzburkao sve moguce medije zbog potencijalnih gang tetovaza zbog koje su ga odbili. Pokrenuo sam ovu temu iz prostog razloga sto bi mi bilo malo trulo zbog neznanja imigracionih "oficira" da me stave na spisak potencijalnih shitlistera. Imam "muzicku" tetovazu na desnom ramenu do polovine nadlaktice ali nista nije gang-related, sto mogu i da dokazem. Kapiram, boli njih pedu za to sto ja sumnjam u njihovo znanje o tetovazama iako pikiraju na Mehose, ali opet sveprisutan je taj neki skepticizam.
Reply With Quote
Staro 12.10.2012, 18:10
Maruko's Avatar
Maruko Maruko je offline
Drug član

Nepromenjeno

Ja trenutno imam jedno slovo i to je sve, ali imam komplet skice za neke vece tetovaze, od kojih sam jednu hteo da uradim prosle sedmice (zakazao termin, krenuo od kuce, i usput odlucio da je mozda bolje da sacekam da zavrsim sa lekarskim i intervjuom), jer problem u ljudskim glavama je taj sto su verovatno ubedjeni da se u tom mastilu nalazi rastvor "neke droge" i da ces posle toga poceti da obozavas djavola i slusas "metalike"

Reply With Quote
Staro 12.10.2012, 18:12
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Maruko Prikaz poruke
Ja trenutno imam jedno slovo i to je sve, ali imam komplet skice za neke vece tetovaze, od kojih sam jednu hteo da uradim prosle sedmice (zakazao termin, krenuo od kuce, i usput odlucio da je mozda bolje da sacekam da zavrsim sa lekarskim i intervjuom), jer problem u ljudskim glavama je taj sto su verovatno ubedjeni da se u tom mastilu nalazi rastvor "neke droge" i da ces posle toga poceti da obozavas djavola i slusas "metalike"
Ja sam metalika vec dug dug niz godina, ali i dalje nemam maske koje placu, zmajeve, kremlj ili brojeve na sebi mislim da slovo samo po sebi ne znaci nista njima, procesljaj malo po googlu slike raznih tetovaza bandi, uglavnom su to ovi simboli koje sam naveo, smrt, ili ne znam sta jos
Reply With Quote
Staro 12.10.2012, 18:16
Maruko's Avatar
Maruko Maruko je offline
Drug član

Nepromenjeno

Verovatno nista ne znaci, to je samo moj vid odavanja pocasti dragoj osobi, ne brinem se zbog toga... Ako pitaju, objasnicu, zasto da ne Sad zavrsih clanak, Bozeee jadan covek, kroz kakve muke prodje zbog gluposti!!!

Reply With Quote
Staro 12.10.2012, 18:27
NinaPetra:) NinaPetra:) je offline
Član

Datum prijave: 09.10.2012
US lokacija: LA, NY, MI
YU lokacija: Jedna varosica, pa Bg, pa Pariz...
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas Prikaz poruke
http://online.wsj.com/article/SB1000...265987100.html

Ovo je jedan od najcescih clanaka na netu, covek je izgleda uzburkao sve moguce medije zbog potencijalnih gang tetovaza zbog koje su ga odbili. Pokrenuo sam ovu temu iz prostog razloga sto bi mi bilo malo trulo zbog neznanja imigracionih "oficira" da me stave na spisak potencijalnih shitlistera. Imam "muzicku" tetovazu na desnom ramenu do polovine nadlaktice ali nista nije gang-related, sto mogu i da dokazem. Kapiram, boli njih pedu za to sto ja sumnjam u njihovo znanje o tetovazama iako pikiraju na Mehose, ali opet sveprisutan je taj neki skepticizam.
Ljudi, meni ovo nista nije jasno. Ali, ako lupetam, ignorisite post. Ako tetovaza nije na licu ili recimo, sakama, kako americka administracija moze znati za nju? Da li lekar na tom pregledu utefteri u dosije: Oprez, ovaj ima tetovazu? Ne mora da znaci da nije logicno, ako meni nije logicno Pitam zbog Zmua, sarao po rukama imena kcerki
Reply With Quote
Staro 12.10.2012, 18:32
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik NinaPetra:) Prikaz poruke
Ljudi, meni ovo nista nije jasno. Ali, ako lupetam, ignorisite post. Ako tetovaza nije na licu ili recimo, sakama, kako americka administracija moze znati za nju? Da li lekar na tom pregledu utefteri u dosije: Oprez, ovaj ima tetovazu? Ne mora da znaci da nije logicno, ako meni nije logicno Pitam zbog Zmua, sarao po rukama imena kcerki
Upravo to, evidentira se ponekad na lekarskom pregledu. Na doktoru je da primeti to i da upise. Kod nas obicno samo upisu, u nekim zemljama izmere tetovaze i zapisu tacne dimenzije zajedno sa slikovitim opisom. Okej je kad ima imena, to ne bi trebalo da bude nikakav problem, naravno, Zmu sigurno navodi kcerke na aplikaciji )) Imigraciono ima listu potencijalnih tetovaza koje bande nose i sa time mogu diskvalifikovati doticne. Nadovezujem se na slucaj Hektora Viljalobosa ciju sam sliku okacio gore. Ovo su njegove tetovaze:

http://www.google.rs/imgres?imgurl=h...9QEwAQ&dur=249

Tacno se vidi njegova pripadnost bandama kao i vreme u zatvoru. Sopstveno prezime na dnu stomaka je kao "nametag", mi vida loca je cest pattern latino bandi u Americi, maska koja place simbolizuje osvetu i cinjenicu da ga neko ceka "napolju" (smile now cry later), a sam broj 13 na desnoj ruci, kao i natpis Barrio iznad broja ga povezuje sa meksickim gangovima na zapadu Amerike. Mislim da nemamo brige. Ja na intervju svakako nosim slike koje su koriscene za tetoviranje DD
Reply With Quote
Staro 12.10.2012, 18:37
Stari vuk

Nepromenjeno

Zapravo, kad bolje pogledam, on ima SVAKU gang tetovazu na sebi. Opusteno je digao uzbunu na nacionalni nivo da bi ljudi videli kakva je budaletina. (ne zamerite mi na detaljnom opisu, profesionalno sam deformisan lingvistikom i simbolistikom)
Reply With Quote
Staro 12.10.2012, 18:38
NinaPetra:) NinaPetra:) je offline
Član

Datum prijave: 09.10.2012
US lokacija: LA, NY, MI
YU lokacija: Jedna varosica, pa Bg, pa Pariz...
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas Prikaz poruke
Upravo to, evidentira se ponekad na lekarskom pregledu. Na doktoru je da primeti to i da upise. Kod nas obicno samo upisu, u nekim zemljama izmere tetovaze i zapisu tacne dimenzije zajedno sa slikovitim opisom. Okej je kad ima imena, to ne bi trebalo da bude nikakav problem, naravno, Zmu sigurno navodi kcerke na aplikaciji )) Imigraciono ima listu potencijalnih tetovaza koje bande nose i sa time mogu diskvalifikovati doticne. Nadovezujem se na slucaj Hektora Viljalobosa ciju sam sliku okacio gore. Ovo su njegove tetovaze:

http://www.google.rs/imgres?imgurl=h...9QEwAQ&dur=249

Tacno se vidi njegova pripadnost bandama kao i vreme u zatvoru. Sopstveno prezime na dnu stomaka je kao "nametag", mi vida loca je cest pattern latino bandi u Americi, maska koja place simbolizuje osvetu i cinjenicu da ga neko ceka "napolju" (smile now cry later), a sam broj 13 na desnoj ruci, kao i natpis Barrio iznad broja ga povezuje sa meksickim gangovima na zapadu Amerike. Mislim da nemamo brige. Ja na intervju svakako nosim slike koje su koriscene za tetoviranje DD
Hvala, taman sam se spremala da ga 'peglam' sto mi dovodi buducnost u pitanje svojim hirovima
Reply With Quote
Odgovori

Tags
tattoo, tetovaze

Pravila pisanja