![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Pozivni email » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hajde da zapocnem ovu temu jer je slicna stara tema ugasena, a ne bi bilo lose da se azurira sa novim informacijama. Naime, u poslednjih nekoliko godina sve veci broj (ne zavidno veci) imigranata (obicno iz Mexica, Rusije i Japana) je odbijen za green card zbog tetovaza, kako kazu "affiliation with gangs". Da li je iko sa ovog foruma ko ima bar i malu tetovazu imao problema sa americkom administracijom zbog toga? xeg nije dugo bio na forumu ali nije imao problema sa svoje 3 tetovaze, a poslednji put je kacio poruke jako davno
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Super sto je pokrenuta ova tema, jer imam jednu malu tetovazu, a u planu je jos, pa bas da vidim da li da ih radim ovde ili kad (tj. AKO) odem
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ovo je jedan od najcescih clanaka na netu, covek je izgleda uzburkao sve moguce medije zbog potencijalnih gang tetovaza zbog koje su ga odbili. Pokrenuo sam ovu temu iz prostog razloga sto bi mi bilo malo trulo zbog neznanja imigracionih "oficira" da me stave na spisak potencijalnih shitlistera. Imam "muzicku" tetovazu na desnom ramenu do polovine nadlaktice ali nista nije gang-related, sto mogu i da dokazem. Kapiram, boli njih pedu za to sto ja sumnjam u njihovo znanje o tetovazama iako pikiraju na Mehose, ali opet sveprisutan je taj neki skepticizam. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja trenutno imam jedno slovo i to je sve, ali imam komplet skice za neke vece tetovaze, od kojih sam jednu hteo da uradim prosle sedmice (zakazao termin, krenuo od kuce, i usput odlucio da je mozda bolje da sacekam da zavrsim sa lekarskim i intervjuom), jer problem u ljudskim glavama je taj sto su verovatno ubedjeni da se u tom mastilu nalazi rastvor "neke droge" i da ces posle toga poceti da obozavas djavola i slusas "metalike"
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Verovatno nista ne znaci, to je samo moj vid odavanja pocasti dragoj osobi, ne brinem se zbog toga... Ako pitaju, objasnicu, zasto da ne
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() http://www.google.rs/imgres?imgurl=h...9QEwAQ&dur=249 Tacno se vidi njegova pripadnost bandama kao i vreme u zatvoru. Sopstveno prezime na dnu stomaka je kao "nametag", mi vida loca je cest pattern latino bandi u Americi, maska koja place simbolizuje osvetu i cinjenicu da ga neko ceka "napolju" (smile now cry later), a sam broj 13 na desnoj ruci, kao i natpis Barrio iznad broja ga povezuje sa meksickim gangovima na zapadu Amerike. Mislim da nemamo brige. Ja na intervju svakako nosim slike koje su koriscene za tetoviranje ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zapravo, kad bolje pogledam, on ima SVAKU gang tetovazu na sebi. Opusteno je digao uzbunu na nacionalni nivo da bi ljudi videli kakva je budaletina. (ne zamerite mi na detaljnom opisu, profesionalno sam deformisan lingvistikom i simbolistikom)
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Tags |
tattoo, tetovaze |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Serbish, Englesko-Srpski, Srpsko-Engleski, (Ne)pismenost i ostalo... | Smith6000 | Stare teme | 53 | 14.10.2010 00:46 |
Placanje na intervjuu kreditnom karticom (i ostalo cime Landu upropastismo temu!) | landlord | Stare teme | 71 | 18.03.2009 15:46 |
Smajliji, emotikoni i ostalo... | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 25 | 08.10.2008 22:37 |
![]() |