![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
zanima me kako vi, koji ste vec tamo, dozivljavate i vidite (na konkretnim primerima) finansijsku krizu o kojoj se puno govori u medijima...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ja je ne osecam. Od kredita imam samo mali za auto, nisam kupovao kuce/stanove, nisam zaduzen do grla (sto ni ne mozes biti kad tek dodjes).
Anyone else? :grin:
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE]srdjevic:Ja je ne osecam. Od kredita imam samo mali za auto, nisam kupovao kuce/stanove, nisam zaduzen do grla (sto ni ne mozes biti kad tek dodjes).
Anyone else? :grin:[/QUOTE] Hvala bato, retki su oni koji ne kriju svoju povoljnu situaciju:bravo: A i posle 20-ak godina u Srbiji kriza je moje srednje ime, pa me ona nece odvratiti od usa:==D: |
|
|||
|
|||
![]()
Objektivno receno, uopste ne zavidim ljudima koji sada dolaze kao svezi imigranti. Ne bih sada da shirim pesimizam, ali kriza se poprilicno oseca i ne nazire se kraj. Posle krize sa kreditima za kuce i stanove sledece su kreditne kartice sa kojima su takodje Ameri zaduzeni do gushe.
Poslovi se gube vrlo lako a tesko nalaze. Npr u Floridi je samo proslog meseca oko 650 000 ljudi ostalo bez posla, a licno poznajem nekoliko ljudi koji bezuspesno traze posao mesecima.Lanci restorana i prodavnica bankrotiraju gotovo svake nedelje po jedan. Takva kriza dovodi i do ksenofobije tako da sam gotovo siguran da ce na konkursu shansu pre dobiti John Smith nego neki Srboljub Jovanovic....Treba dobro razmisliti i o tome |
|
||||
|
||||
![]()
Kolika god da je kriza, u odnosu na Srbiju je banja :)
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Lucky;5743]...Takva kriza dovodi i do ksenofobije tako da sam gotovo siguran da ce na konkursu shansu pre dobiti John Smith nego neki Srboljub Jovanovic...[/QUOTE]
A Srba vec stig'o tamo?:krstise: :grin:
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
|
|||
|
|||
![]()
[url]http://www.zelenalutrija.com/forum/attachment.php?attachmentid=28&stc=1&d=1227830107[/url] Stvarno je kriza svi beze
|
|
|||
|
|||
![]()
Neznam samo da li je ovo sa Floride ili Californije,nesto su se suncali mnogo.:grin:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ne nego ovo novog predsjednika familija dolazi u posjetu..:)
OK salu na stranu.. mislim da je totalno frustrirajuce raditi u firmi.. i svake sedmice cekati da ti pored koverte sa platom daju i otkaz... Ovo se desava.. u Tampi.. znam covjeka koji tamo radi.. Inzinjer od svojih 50-tak godina.. i totalna mu frka.. sta ce kad i ako dobije otkaz..
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Lucky;5743]Objektivno receno, uopste ne zavidim ljudima koji sada dolaze kao svezi imigranti. Ne bih sada da shirim pesimizam, ali kriza se poprilicno oseca i ne nazire se kraj. Posle krize sa kreditima za kuce i stanove sledece su kreditne kartice sa kojima su takodje Ameri zaduzeni do gushe.
Poslovi se gube vrlo lako a tesko nalaze. Npr u Floridi je samo proslog meseca oko 650 000 ljudi ostalo bez posla, a licno poznajem nekoliko ljudi koji bezuspesno traze posao mesecima.Lanci restorana i prodavnica bankrotiraju gotovo svake nedelje po jedan. Takva kriza dovodi i do ksenofobije tako da sam gotovo siguran da ce na konkursu shansu pre dobiti John Smith nego neki Srboljub Jovanovic....Treba dobro razmisliti i o tome[/QUOTE] lucky kakva je temperatura tu kod tebe u tampa bay-u ?i molimte mi reci jer si zapazio neke street artists? u tampi ili st ptersburgh-u tj da li ima nekoga ko radi protrete na ulici ,prodaje bizuteriju itd |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Banke, kreditne kartice, računi u Americi | stizeljeto | Vodič za emigrante | 888 | 25.02.2024 12:48 |
Pronalaženje prvog posla u Americi | stizeljeto | Vodič za emigrante | 492 | 25.03.2019 13:34 |
Kupnja auta u Americi | stizeljeto | Stare teme | 22 | 22.10.2008 18:12 |
![]() |