![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ajde da se ovde prijavimo svi koji smo se uspesno prijavili za DV-14. Dakle, bez pitanja i objasnjenja, samo da se svako "upise" ko se prijavio (bilo da su stari "igraci" bilo da su "novi") i (naravno) sacuvao conf. number.
Bila je tema da se upise ko ce se prijaviti, sada da na jednom mestu imamo prijavljene. Da bar sa foruma imamo podatak koliko nas ima. |
|
||||
|
||||
![]()
Prisutan.
![]() Nov sam igrač, prvi put sam se sad prijavio. |
|
||||
|
||||
![]()
I ja sam tu, uspesno prijavljena (prvi put). Puno srece svima!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Također, nov igrač, 1. put sam se prijavio, sretno svima pa da nas što više izvuku!
![]() Last edited by dulobar; 16.10.2012 at 11:08. Razlog: - |
|
|||
|
|||
![]()
Prijavljeni pre 10-ak dana!!! Prvi put!!! Eh, kad bi bila pocetnicka sreca, bilo bi super
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Uspješno prijavljeni prije dva dana moj suprug i ja
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Evo, da se i ja izjasnim, uspješno prijavljen 11.10... Prvi put. Inače, iz HR sam... pozz svima
|
|
||||
|
||||
![]()
Novi update. 64 clanova.
curlika - Sombor (SR), (1.put) dalas - Beograd (SR), (1.put) valigia - Beograd (SR), (1.put) dulobar - ? (HR), (1.put) ancasper - ? (1.put) NightSky - Sarajevo (BIH), (3.put) johnny_nyc - Rijeka (Hr), (1.put) lafayette - Beograd (SR), (1.put posle pauze) Legally Blonde - ? (BIH) (2.put) Arminho - Zepce (BIH), (1.put) MiCemoProbati - (CG), (1.put) TomaS - ? (1.put) redovnica - Zagreb (Hr), (1.put) Khodorkovsky - Zrenjanin (SR), (1.put) tijana@greencard - ?, (3.put) ikac89 - ?, (1.put) pcelica - ?, (?) Molloh - N.Sad (SR), (1.put) Markitj - Beograd (SR), (1.put) Charlie - Beograd (SR), (2.put) draskoni - Ivanjica (SR), (1.put) robertbat - ?, (1.put) Cosmo - (BIH), (1.put) nikolasubotica - Subotica (SR), (1.put) Shkema88 - ?, (1.put) Malyna - Zagreb (HR), (1.put) vesni - ?, (3.put) optimista - ?, (5.put) natasica - Pancevo (SR), (1.put) milana85 - Zrenjanin (SR), (?put) Lioness - (MK), (4.put) Homer Simpson - N.Sad (SR), (1.put) Ivana88 - Stip (MK), (1.put) Fitz - Varazdin (HR), (1.put) dinoimigrant - Tuzla (BIH), (1.put) wladinho - Beograd (SR), (1.put) tataprase - Sid (SR), (2.put) mikus - ?, (2.put) jovke - Bijeljina (BIH), (9.put) anja.chango - Beograd (SR), (1.put) Leki9 - ?, (2.put) ljiljadule - ?, (8.put) skolarac - ?, (1.put) slavek - Brcko (BIH), (2.put) Hertzog - Banja Luka (BIH), (1.put) escape_bgd - Beograd (SR), (1.put) DJGagi - ?, (1.put) Lola Lou - Sarajevo (BIH), (1.put) veko - Zvornik (BIH), (1.put) Gandalf - Beograd (SR), (3.put) YoWanna - Beograd (SR), (2.put) Darihno 5150 - Obrenovac (SR), (2.put) bodadibo - Beograd (SR), (3.put) bijelici5 - Beograd (SR), (1.put) Ivana717 - Podgorica (CG), (1.put) belma - BIH, (1.put) Amra Huric - Brcko (BIH), (3.put) dadan - (SR), (1.put) auris - Niš (SR), (1.put) minimaxus - ?, (1.put) Wire - Niš (SR), (4. put) AllenJohnJohnson - Babina Greda (HR), (2.put) TheNenad - (SR), (3.put) Anthony - (HR), (1.put)
|
||||
|
||||
![]()
Uspesno prijavljeni za DV 2014,moj mali sincic i ja!Danas pre nekih sat vremena prvi put i srecan put,nadam se! pozdrav svima i srecno nam bilo!
|
|
|||
|
|||
![]()
Prvi put prijavila se sa srecom svima,ranije bila na nekom pogrsnom sajtu gde su mi stalno trazili neki novac,sva sreca nista nisam dala.....
![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2010 prijavljeni | Lotus Girl | Stare teme | 47 | 14.05.2009 10:08 |
![]() |