![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
zanima me prijava za lutriju za 2012 godinu da li se isto popunjava kao sto sam citala na vasem forumu za 2009 odnosno u upustvima za prijavu.Naletila sam na neke sajtove gdje traze paypal pa reko da nije bilo promjena da li se ovaj put nesto placa i koji je zadnji dan za prijavu.Hvala
|
|
|||
|
|||
![]()
prijava na [url]https://www.dvlottery.state.gov/[/url] nista se ne placa
uputstvo na [url]http://www.zelenalutrija.com/prijava-na-lutriju/uputstvo.php[/url] sve je isto...aj sad lagano...čitaj i uživaj srećno |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=oki9;33252]prijava na [url]https://www.dvlottery.state.gov/[/url] nista se ne placa
uputstvo na [url]http://www.zelenalutrija.com/prijava-na-lutriju/uputstvo.php[/url] sve je isto...aj sad lagano...čitaj i uživaj srećno[/QUOTE] Nisam bila sigurna jer sam nasla par adresa na kojima je pisalo da je doslo do promjena,moja porodica je u čikagu i otisli su upravo preko ove lutrije pre 7 godina i znam da se nije placalo al reko da upitam..:) Tebi hvala na ljubaznosti i pomoci mozda se vidimo tamo i sretno pozz |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=kikicuperak1983;33251]zanima me prijava za lutriju za 2012 godinu da li se isto popunjava kao sto sam citala na vasem forumu za 2009 odnosno u upustvima za prijavu.Naletila sam na neke sajtove gdje traze paypal pa reko da nije bilo promjena da li se ovaj put nesto placa i koji je zadnji dan za prijavu.Hvala[/QUOTE]
Ne mogu da verujem! Jesi li ti išta sa ovoga foruma pročitala pre nego što si šopila pitanje??? Otvarati post samo da bi nešto napisala. De, potroši bar pola sata vremena za edukaciju. Let za USA traje duže. Kako ćeš to izdržati kad nemaš strpljenja.
|
|||
|
|||
![]()
Bilo bi ljepo da nas narod ima malo kulture pa da ne trpa nos tamo gdje mu nije mjesto.ODgovor od vaseg velikog mozga nije trazen,ap kulturno i ljepo vas molim da ne trosite svoje vrijeme na smaranje drugih.
Unaprijed hvala |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=kikicuperak1983;33274]Bilo bi ljepo da nas narod ima malo kulture pa da ne trpa nos tamo gdje mu nije mjesto.ODgovor od vaseg velikog mozga nije trazen,ap kulturno i ljepo vas molim da ne trosite svoje vrijeme na smaranje drugih.
Unaprijed hvala[/QUOTE] kao sto ti trpas prezvakana pitanja? neverovatna jedna stvar. |
|
||||
|
||||
![]()
Ljudi, jel ima ovaj forum moderatora? :wtf: Ozbiljno me zanima jer mi ovaj forum postaje potpuno haotican, sa gomilom istih pitanja, istih tema, sve rastrkano, ne moze da se pohvata gde je sta... :no: Rekla bih da nema, jer je taj isti, verovatno nepostojeci, trebao do sada milion puta da odreaguje... :wacko:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Branki;33279]Ljudi, jel ima ovaj forum moderatora? :wtf: Ozbiljno me zanima jer mi ovaj forum postaje potpuno haotican, sa gomilom istih pitanja, istih tema, sve rastrkano, ne moze da se pohvata gde je sta... :no: Rekla bih da nema, jer je taj isti, verovatno nepostojeci, trebao do sada milion puta da odreaguje... :wacko:[/QUOTE]
Ima moderatora, Srdjevica, koji je u USA vec dugi niz godina. Koji je jos 2006 (cini mi se) napravio sajt ali koji verovatno ima preca posla nego da brise i ispravlja sve offtopic-e i ponovljena pitanja onih koji nemaju strpljenja da citaju. Tako je ostalo na "nama" koji smo sve procitali da pokusamo da navedeno nove clanove da postuju pravila foruma i da se stim u skladu i vladaju. Sad...nekome dobronamerna kritika moze pomoci ali...nazalost nekima ne. To je isto recimo, kao kad neko dodje u moju kucu pa mi govori sta i kako da namestim namestaj a kad mu kazem da to nema pravo da radi, on se naljuti. Nemojte se ljudi ljutiti vec se prilagodite "kucnom redu", nista drugo.
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Vangelistexas;33277]kao sto ti trpas prezvakana pitanja? neverovatna jedna stvar.[/QUOTE]
ja stvarno ne vidim sto se digla ovolika frka oko mog pitanja.Ako se procita poruka fino se vidi da sam iscitala forum i pravila,al sam nasla odredjene grupe za prijavu pre ove gdje se trazila uplata,pa nisam bila sigurna koja je sigruna a koja ne.Ja se izvinjavam al u ovoj sam grupi tri dana a ne tri godine i nisam se nikad prijavljivala i ne znam pravila.Ako mi je jedan covjek fino i kulturuno objasnio da je sve isto zasto drugi prave od mrava slona.Jel problem ljepo reci a ne napadati. Sretno vama svima koji ste dobili i koji ne.AL meni nije problem uvesti novog clana u stara pravila,ako nekome jeste. |
|
||||
|
||||
![]()
Nemoj se ljutiš, ne verujem da je bilo zlonamerno. Radi se o tome što je ovaj forum u stvari jako dobro organizovan i ima bukvalno sve što te može zanimati. Kada sam ga ja pronašla, prvu noć ostala sam do jutra čitajući, a onda još nekoliko dana prepričavala ljudima šta sam našla.
Ono što muči stare članove je što ljudi upadaju sa pitanjima i prave haos, i nekako svi prećutno prihvatamo pitanja "da li može sa srednjom školom", "kako da sredim fotogradiju" i sl...tu nema pomoći, ali dalje ponavljanje se u stvari nikome ne svidja. Nema tu ničeg lošeg. Posle izvesnog vremena počne svima da smeta, veruj mi i tebi će :)
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zelena karta - Obaveze? | grdoje | Vaša strana | 4 | 27.08.2012 02:22 |
Zelena Lutrija ili Lutrija Srbije??? that is the question... | ex-usa | Vaša strana | 9 | 07.02.2009 17:28 |
Zelena lutrija - Retro | srdjevic | Vaša strana | 870 | 21.04.2008 08:06 |
Zelena karta | srdjevic | Lutrija (zelena, ne Srbije) | 0 | 14.06.2005 23:11 |
![]() |