![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Kolege forumasi
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://education-portal.com/articles...irdresser.html
http://www.bls.gov/ooh/personal-care...etologists.htm Ova druga ti je zvanicna stranica za Occupational Outlook Handbook. Sretno sa citanjem.
|
||||
|
||||
![]()
Ima nešto spomenutoga o frizerima i na ovoj temi pa pogledaj ako ti šta može pomoći:
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1061
|
|||
|
|||
![]()
Dulobar i MikiSA ,hvala na odgovorima,kroz ono sto sam citao sa linkova koje ste preporucili,i ne isplati se raditi prekvalifikaciju...ono sto me zbunjuje je cinjenica da sam cuo da je šišanje skupo,te da se kako procitah misljenje nekog forumasa,a ujedno su to i price Bosanaca koji su gore,da se rad rukama extra placa. A to mi se i ne cini kroz satnice i godisnje plate. Zanima me jos nesto,ima li neko da je frizer a da je na forumu ili da mu je blizak prijatelj ili rodjak u tom poslu pa da mi prenese informacije.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam nedavno zvao agenciju koja izdaje te barber license's posto mi je zena u Srbiji radila kao frizer,i pitao sam ih,da li ona moze da izadje na test pred odbor i da dobije licencu za rad posto bi bilo totalno nepotrebno gubljenje tolikog vremena i novca da ispuni uslov od 1500 sati koji su potrebni da se izadje na test,oni su rekli da ako se prikupe odredjeni dokumenti tj. diploma srednje i diploma za frizera moze da izadje i dobije neku vrstu probne dozvole sa kojom bi mogla da radi po salonima samo pod nadzorom nekog ko ima barber license,a ako dobije tu licencu,onda negde oko 7. janura zaseda taj glavni odbor pred kojim se izlazi da se polaze za tu barber license,ali sad zakoni su drugacije u svakom mestu...
1. prijava oktobra...tamo nekog 2010. 2. 01.05.2011. nisam izvučen 3. 15.07.2011. izvučen case no. EU2012000081xx 4. 10.10.2011. završeni lekarski pregledi 5. 12.10.2011. intervju 6. 13.10.2011. vize u pasošima 7. 20.03.2012. Adios amigos |
|
|||
|
|||
![]()
Mislim da je to oko frizera i previse zapetljano i komplikovano,pocev od licenci pa do iznajmljivanja stolice,a sve zajedno nizakave novce,barem po rijecima onih koji su se javili da mi na ovu temu daju odgovor... Isplatnije je,u slucaju izvlacenja dignuti neki veci kredit ovdje,da se tamo uz paralelni rad moze nesto doskolovati na nekim od njihovih dvomjesecnim ili polugodisnjim kursevima... Moze li ko da mi kaze,ako nekom nije mrsko,koji tipovi diploma moze da se dobije ovim nacinom,mislim putem tih kurseva...hvala
DV LUTRIJA 2012(ZA 2014) 1. Duplo Prijavljeni,(i supruga i ja) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
trogodisnja skola i dvogodisnje iskustvo | zvercica | Stare teme | 9 | 01.11.2010 09:35 |
![]() |