![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Koje formulare poslati, sa neta ili iz koverte (i kako ih popuniti) » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dobio sam kovertu 30 aprila! redni broj 49**
ovo mi je druga prijava preko interneta za tri godine (prosle godine sam zaboravio ![]() Nisam nigde video da je neko o ovome pricao pa da pitam: da li se formulari mogu popunjavati rukom ili mora print/pisaca masina? posto jos uvek pise: print or type your answers.. jel slao neko rucno popunjene formulare? bas mi je smor da centriram stampac.. Pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]()
OK, nasao sam Pdf formulare koji se mogu popunjavati..
![]() Hvala na svim informacijama koje ste svi vi dobitnici velikodusno podelili sa nama. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
U svakom slucaju, srecno i sve najbolje...i da dodjes ovde sto pre... Puno pozdrava i sve najbolje! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@ zed
CESTITAM!!!!!!!!! ![]() Nadam se da ces sve uspeti lepo da ispunis, vratis na vreme i da ces kroz celu proceduru proci bez po' muke! (nema ni razloga da ne bude tako!) ![]() Jos jednom, cestitam, pa pisi kako stvar tece! ![]() PozZz |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja sam prosle godine pogresila jedan formular, poslala mail u Kentucky i oni mi odgovorila da mogu slobodno da odstampam te sa neta i popunim ih. sve je bilo u redu, vize dobii, kao i SSN i zelene karte. pozdrav i srecno |
|
|||
|
|||
![]()
Da kazem i ja moje iskustvo sa formularima.
Ja sam popunio na originalnim formularima, ali ne masinom, nego citko, stampanim slovima, hemijskom olovkom i sve je proslo ok. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam napomenula da postoji razlika izmedju originalnih papira i onih sa neta...te ako je u pitanju samo kucanje na masini, onda bolje da se ne rizikuje...a takodje znam da i ambasada ima te obrasce. A posto smo videli da mogu i da se popune hemijskom, onda nema problema.
U svakom slucaju, svima zelim puno srece i sve najbolje. Pozdrav! |
|
||||
|
||||
![]()
Y polju petitioner upisujete ime nosioca zelene karte.Mi smo bebu dobili cetiri meseca posle poslatih koverata u Kentaki.Rodjenje bebe smo prijavili direktno u ambasadu i formulare za bebu sam odneo direktno u Bg ambasadu.
Formulare za bebu sam skinuo sa interneta i popunio jos kuci.U ambasadi mi je sluzbenik ponudio formular za bebu ali sam mu rekao da sam ga skinuo sa interneta i vec popunio. Naravno da nije pravio nikakav problem. Formulare smo popunili citkim stampanim slovima i kada smo slali kovertu u Kentaki i kada sam odneo bebin formular u ambasadu.Ne morate se ljudi maltretitirati sa pisacom masinom ako Vam to predstavlja problem. Samo opusteno! |
|
||||
|
||||
![]()
Moze ovde slobodno, ako se nesto promeni, mi cemo vec da prebacimo u drugi thread. Cestitamo i sve najbolje!
Puno pozdrava! |
|
|||
|
|||
![]()
ja sam moje formulare na kraju odstampao popunjene iz pdf dokumenta sa interneta.. srecom koverta je jutros stigla u williamsburg i sad samo ostaje da oni prihvate te formulare kao validne.. frka oko popunjavanja je bila neverovatna
![]() puno srece svima koji su dobili kovertu, samo polako i saljite obavezno fedex-om ili dhl-om.. kod fedex-a imate opciju da pratite kovertu preko net-a kako se cekira na raznim mestima do tamo ![]() |
|
|
![]() |