![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
da li znate zasto ne mogu za dete da poslajem, nista se ne desava kad kliknem vec nekoliko puta, a sve je popunjeno ok?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iz tvog odgovora zakljucujem da taj link (iz prvog posta) sadrzi taj obrazac koji ste popunjavali Hvala na pomoci |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav svima! Koju adresu da pišem u DS260? Onu iz lične karte ili onu iz pasoša? Ako pišem onu iz lične karte, onda se dete i ja nećemo voditi na istoj adresi. A bilo je pitanje da li dete živi sa mnom. Pomagajte!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mislim da treba da pises onu iz pasosa posto njega koristis kao identifikacioni dokument u ambasadi. Sad mozda to nije tacno, ne znam, sacekaj da ti neko iskusniji da odgovor imas jos vremena za popunjavanje DS260.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam pisao adresu iz LK jer mi je ona bila novijeg datuma od pasosa. Pasos sam vadio dve godine ranije dok sam bio prijavljen na drugoj adresi. U ambasadi nisu nista pitali oko toga.
15.10.2012. Poslao prijavu 02.05.2013. You have been randomly selected ... 2014EU00021XXX 13.05.2013. Poslao kovertu u KCC 15.05.2013. Stigla koverta u KCC 07.04.2014. Obavljen lekarski pregled 16.04.2014. Intervju uspešno obavljen 04.05.2014. Departure day |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja imam sličan problem, postavljao sam ranije pitanje i niko mi još nije odgovorio, a i sam ne znam šta da uradim. Kćerka i ja smo na istoj adresi od njenog rođenja, tako da bar to nije problem, ali supruga i ja se ne vodimo na istoj adresi ni u istom kantonu ni u istom gradu. Ona zbog porodiljskog bolovanja mora imati prebivalište tamo gdje je radila, a čim se porodila mi smo se preselili u drugi grad, a ako bi ona promjenila adresu prebivališta izgubila bi pravo na bolovanje. Pa ne znam šta da upišem u prebivalište u zadnjih par godina, odnosno ne znam da li ako prilagodim prebivališta da budu ista, oni mogu da provjere ispravnost tih mojih navoda, pa da dobijem odbijenicu zbog toga, ili da upišem onako kako jeste, ali po tome supruga i ja ne živimo na istoj adresi već neko duže vrijeme?! |
|
|||
|
|||
![]()
Pisete adresu na kojoj ste ZVANICNO PRIJAVLJENI.
Prosle godine je u obrascu trebalo navesti i sve adrese na kojima ste stanovali nakon 16te godine vise od 6 meseci. Ukoliko se ovo trazi i na ovom novom online obrascu opet navodite adrese na kojima ste bili zvanicno prijavljeni.
15.10.2012. Poslao prijavu 02.05.2013. You have been randomly selected ... 2014EU00021XXX 13.05.2013. Poslao kovertu u KCC 15.05.2013. Stigla koverta u KCC 07.04.2014. Obavljen lekarski pregled 16.04.2014. Intervju uspešno obavljen 04.05.2014. Departure day |
|
|||
|
|||
![]()
Ja se izvinjavam ali nigde u toku popunjavanja DS-260 formulara nije trazeno da se prikaci fotografija. Jel ovo mozda moj previd ili...?
|
|
|||
|
|||
![]()
i mene zanima isto vec sam postavio ovo pitanje ranije...na kraju sam procitao samo da su naznacili da treba dve slike da se ponesu na razgovor u ambasadi
|
![]() |
|
|
![]() |