![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Pitanja i odgovori - Q&A » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima, imam jedno pitanje pa ako neko zna da mi da savet ili da odgovori bilo bi super. Aplicirao sam sada za 2016 i hteo sam da pitam da li u slucaju da me izvuku a ja u tom trenutku budem u Americi (jer planiram turisticki negde u aprilu da odem na mesec dana-imam vizu vec), da li mogu da odradim formulare i ostale stvari iz Amerike kada dobijem mejl i posaljem u Kentaki ili gde vec treba ? da li je to moguce uopste ? i da li predstavlja problem ?Hvala.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ako planiraš ići u Aprilu 2015 i biti mjesec - dva, to ti ništa ne znači, jer i da te izvuku 05.05.2015 - obrada i cijeli proces počinje tek 01.10.2015 što znači da bi morao u to vrijeme biti prisutan u Americi.
Osim toga, sve zavisi i od broja koji dobiješ u slučaju da te izvuku. Često ako je taj broj visok onda se brže cijela papirologija sredi izvan amerike. Više informacija ovdje: http://www.uscis.gov/green-card/othe...t-visa-program |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na odgovoru, znam da krece tek od oktobra, ali prva koverta koja se salje salje se odmah neposredno po izvlacenju, i ceka se odgovor i druga koverta.. e sad da li je problem poslati prvu iz amerike ili moram da se vratim da bih sve to slao ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
U takvom slučaju,gde se onda obavlja intervju
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Intervju ce biti gde ti zelis u momentu prijavljivanja jer ces i to pitanje imati u formularu.
|
|||
|
|||
![]()
Ako te izvuku po meni je speceficno bilo kog si datuma zavrsio osnovnu pa kog datuma si upisao srednju, istu zavrsio itd.
Pa je onda bilo, po papirima, na kojim si sve adresama ziveo od 16 godine do dana danas i najspecificnije po meni ime prezime i adresa nekoga u USA. Bez toga nema nastavka u popunjavanju aplikacije. Elem, ako ces 5.maja biti u americi pripremi ove podatke za popunjavanje aplikacije
|
|||
|
|||
![]()
Hvala puno svima na odgovorima, ovo je bilo hipoteticki AKO me izvuku, a optimistican sam kao i svi naravno
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
pozdrav,
Imam nekoliko nejasnih stvari .. proverio sam u maju 2014 godine da sam izvucen i obavio sve sto je trebalo .. e sad.. u megjuvremenu je moja cura ostala trudna .. nije mi jasno koji mesec treba da dobijem meil za intervju i ako se ozenim dalii mogu da prijavim moju curu/zenu da ode samnom i kako ? hvala unapred ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
pozdrav,
Imam nekoliko nejasnih stvari .. proverio sam u maju 2014 godine da sam izvucen i obavio sve sto je trebalo .. e sad.. u megjuvremenu je moja cura ostala trudna .. nije mi jasno koji mesec treba da dobijem meil za intervju i ako se ozenim dalii mogu da prijavim moju curu/zenu da ode samnom i kako ? hvala unapred |
![]() |
Tags |
pomoc, srbija, trenutno u americi, usa, zelena karta |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
par pitanja za novajliju.. | sasha8338 | Stare teme | 3 | 20.03.2013 14:00 |
Par pitanja i tako :) | Leona | Vaša strana | 34 | 27.11.2008 23:57 |
Odgovori iz ambasade (o adresama i formularima) | Misa | Prva koverta | 1 | 02.06.2008 22:32 |
Neki odgovori iz ambasade | neky | Prva koverta | 4 | 25.05.2008 09:08 |
![]() |