@dmi, hvala puno. Cuj vi ih dobili kupovinom novog kreveta za dijete...covjece zar ima I toga?! @zana I ostali, hvala vam puno na podrsci I savjetima...situacija je slijedeca - evo proslo je desetak dana, ja spavam na trosjeduU dnevnom boravku :grin: muzek I daljeU krevetu...nista se ne desava ni njemu ni meni..sve me strah da se vratimU krevet da mi se ne bi ponovili ujedi I svrab, jer sam ovih desetak dana preporodjena da se vise ne ceskam ko ludjakinja. Nismo se obracali menadjeru, jer nas ovo iznenadilo pa smo cekali da zaista vidimo sta ce biti. Ocigledno ih nije bilo puno, kako je I rekla inspekcija, al jel moguce da su ih unistili onim prvim prskanjem? Doci ce opet 15. Pa nek ponove...e sad, jel se ove napasti vracaju? Sta ce se desiti kad dodju topliji dani...mi sad poprilicno drzimo nisku temperaturuU stanu. Odlucili smo ostati I ispostovat ugovor do kraja godine, nadamo se da nece biti vise problema I ujeda..jos samo da se ja vratimU krevet pa da vidimo jel djeluje hehe. Sta da kazemo menadjeru sada?-prestalo je, eto ostat cemo do kraja...hoce li ovo biti uredu, da oni kazu ok, nikom nista...il ce nas zezati nesto zbog onog papira koji smo ispunili da izlazimo 1.marta?
|