Pozdrav svima sa foruma !
Nisam se dugo oglasio, mada sam povremeno posecivao forum. Imamo dilemu vezanu za trenutak slanja dokumenata iz prve koverte koju smo dobili polovinom maja. Posto vidim da su neki sa slicnim brojem vec dobili datum za intervju pocetkom oktobra, kako sam inace predvideo u samom startu i za sopstveni slucaj (case), razmisljam koliko jos mogu odloziti slanje dokumenata da bih dobio na vremenu. Plan je od pocetka sledeci - idemo u svakom slucaju ali moramo sve pazljivo da planiramo jer imamo cerku koja je upravo krenula u sedmi razred. Smislili smo da posaljemo papire iz prve koverte negde pred sam kraj godine kako bismo odlozili intervju i tempirali odlazak za termin po zavrsetku skolske godine. Da pojasnim problematiku. Da sam poslao papire odmah nakon prijema, znaci u maju mesecu, zakazali bi mi intervju pocetkom oktobra meseca zbog case number-a 20XX. To znaci da bismo morali da polecemo u narednih 6 meseci sto bi verovatno bio problem sa skolom. Pored ovoga razloga postoji i drugi koji se odnosi na nase poslovne obaveze koje smo ugovorili sa klijentima do proleca 2010. godine, a koje je red da ispunimo.
Molio bih clanove foruma da nas posavetuju u vezi iznesene problematike.