![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Sa svime od gore navedenog bih se slozio osim sa onim da ako pise ogranicenje 35 mph mozes da vozis 35 ili vise. To je siguran ancin da padnes, barem po mom iskustvu. U DVM-u u kome sam polagao, znak za ogranicenje brzine nalazi se levo od izlaza na ulicu, a mi smo skrenuli desno, pa nisam imao pojma koliko je ogranicenje kada sam prvi put polagao, vec sam vozio u skladu sa saobracajem, dakle bez preticanja, niti je mene ko preticao jer sam previse spor, jednom recju onako kako se obicno vozi kada vec imas dozvolu. Kada smo sve odvozali, instruktor mi je rekao da je sve bilo ok, ali da sam pao u prvih 5 minuta jer sam vozio 8 mph preko dozvoljene brzine, da bi mi jos i istolerisao do 5, ali preko toga obaraju bez obzira na sve ostalo. Kada sam drugi put polagao, teta koja me je kontrolisala je insistirala da na parkingu sa koga smo kretali u voznju, a koji je velik kao tri fudbalska igralista i totalno pregledan, ne vozim brze od 5 mph koliko je ogranicenje, opet na nekom znaku koji je negde zaturen, pa ga niko od kandidata ne vidi.
Dokazivanje rezidency-ja je razlicito, tj, koliko znam u Ilinoisu ti treba par dana da ga dobijes, a u Wisconsinu moras da boravis najmanje jedan mesec pre nego sto pocnes da ga dokazujes racunima, izvodom iz banke, ugovorom o stanu i sl. Nije ti nikakva presija da odmah uzmes bilo sta vezanmo za vozacku, mozes komotno da vozis na nasu dozvolu dok ne sredis sve papire, pa ondsa natenane.
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
|
![]() |