Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
Mozes li nam reci koliko ste placali hotel za vas cetvoro? Koliko treba jednoj porodici sa 4 clana za mesec dana u hotelu?
Da li ste hotel rezervisali i odabrali dok ste bili u Bosni ili ste tamo trazili hotel po dolasku?
|
Mi smo rezervisali hotel preko interneta nekih 10dana prije dolaska u Houston, tako kad smo sletili na aerodrom znali smo tačno gdje idemo, i gdje ćemo spavati. Hotel nije neki bilo luksuz sa pet zvjezdica, nije ima teretanu, bazene ili spa, ali poslužio je svojoj svrsi, mi smo uzeli apartman sa 2velika kreveta, kuhinjom i terpezarijom (zbog djece da im mogu ujutro doručak napraviti a ne da se spemamo i tražijm fast food da jedemo ) i wc naravno

.
Cijene se kreću od $40 pa naviše po noći, istražite malo po internetu motele/hotele u mjestu gdje hoćete da idete, ako nemate kod koga ostati odmah po dolasku u Usa, kao ni mi što nismo imali...ovo je po meni najbolja varijanta. Jer teško je iznajmiti stan preko interneta, ustvari neće vam ga skoro pa niko ni iznajmiti na taj način jer nemate naravno nikakve papire da bi vas proverili. Mi smo bili u hotelu 2sedmice a za to vrijeme smo tražili stan, jako brzo smo dobili i ssn brojeve tako da smo već krajem druge sedmice planirali selidbu u stan.