![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav svim članovima foruma,
I ja ću se prijaviti za koji dan ponovo, u prethodnih nekoliko prijava bilo je i manjih grešaka, oko srednjeg imena i adrese, ali od prošle godine sam član ovog foruma pa ne bi valjalo da ponovo napravim neku grešku. Zamolio bih na prvom mestu članove sa područija Vojvodine koji su izvučeni na GC lutriji da mi napišu kako su tačno popunili opciju: 8e. District/County/Province/State, Da li će biti problem ako popunim adresu kao što je navedeno u produžetku? 8. Mailing Address 8a. In Care Of-----------------------------Petar Petrovic-----(optional) 8b. Address Line 1-------------------------Nekaulica 47 8c. Address Line 2-------------------------/-----------------(optional) 8d. City/Town-----------------------------Zrenjanin 8e. District/County/Province/State---------Vojvodina 8f. Postal Code/Zip Code-------------------23000 8g. Country-------------------------------Serbia Dosadašnji pokušaji: __________________ 2006. - Prijava za DV 2008. - / 2007. - Prijava za DV 2009. - / 2012. - Prijava za DV 2014. - Has not been selected Hvala unapred! Last edited by EMIGRANT; 05.10.2013 at 20:51. Razlog: Format |
|
|
![]() |