Pozdrav svima,
nova sam ovde, sve sam pazljivo procitala i imam nekoliko nedoumica, pa ako moze neko da mi pojasni...
1. U polju br.9 u prijavi - da li pisem Srbija, jer u uputstvu stoji `Ova adresa određuje ambasadu koja će upravljati Vašim slučajem` ?... sta to znaci?
2. Koja je razlika izmedju razveden i legalno rastavljen? Ja sam razvedena, sudski, valjda se podrazumeva da je legalno cim je sudski?
3. Prijavila bih i dete, kao clana porodice, pa me zanima da li treba neka saglasnost od njegovog oca, posto se radi o starijem maloletniku (17 godina)>
4. U polju br.12 - stepen strucne spreme - sta da napisem? Ja sam dipl.veterinar, zavrsila sam Veterinarski fakultet u Beogradu, u trajanju od 5 godina (10 semestara), to je po nasem VII 1 stepen, a u tumacenju nigde nema tog stepena, nego fakulteti od 3 ili 4 godine po Bolonji, pa onda `master` i prevedeno kao `magistar`... ja nisam magistar. Kako to da popunim?
5. I najvaznije, nisam uspela da shvatim - da li bih ja, ukoliko budem izvucena, dobila tamo i posao, ili samo mogucnost da zivim, a da se sama snadjem za posao?
Molim odgovore.
Unapred hvala