Citat:
Prvobitno poslao korisnik zvercica
Primetila sam da je tema "Zelena karta preko posla" zatvorena, sto znaci da smo ostali uskraceni za nastavak Vuxanne puta ka zelenoj karti. @Vuxanne - ja bih te zamolila da otvoris novu temu sa nastavkom ili jos bolje da moderator otkljuca staru temu.
I uopste otkud to zakljucavanje???? Zar nije bilo bolje izmestiti sve one nepotrebne komentare clanova koji znaju kako "srediti zelenu kartu od kuce" - ali nece da kazu??!?!? Vuxanne je podelila svoje iskustvo, koje ce sigurno znaciti mnogim buducim imigrantima koji u USA dolaze preko posla a onda neko troluje potpuno bez veze i puf tema zakljucana.
Mene stvarno interesuje sta ce se desiti i bicu vrlo zahvalna ako Vuxanne nastavi da pise.
|
Ne znam sta da ti kazem. Iz najbolje namere sam otvorila tu temu cisto ako neko bude u mojoj situaciji u buducnosti, jer ja trenutno nemam ovde na forumu nikakve informacije o ovome u cemu sam ja. Pa reko, mozda se nekom nadje, da ne luta. Znam ja dosta kolega ovde svi idemo kroz isti proces tako da nadjem ja informacije, meni licno nije problem. Ko je na ovakvom poslu zna kako to ide.
Elem, ko bude bio u toj situaciji, ako mu sta zatreba nek mi napise privatnu poruku pa cu objasniti. Ako budem jos ovde.