![]() |
|
|
ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
ZelenaLutrija.com - O sajtu » Forum (ne) sadrži nove poruke » Bitni linkovi | ||||
Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Srdjevicu pomazi, nesto me mnogo nervira
![]() Aj' da krenem nasiroko... Znas da sam uglavnom ulogovan ali invisible jer nisam uvek psihicki prisutan ![]() Ne koristim Nove poruke opciju iz navike i zbog preglednosti. Znaci ono sto koristim je F5 i ako ima novih postova stoji ![]() Recimo da je u tom podforumu postovana samo jedna poruka (uglavnom je tako) i onda, logicno, kliknem ![]() Vracam se na Home klikom na ZELENA KARTA - LUTRIJA gore levo ali ikona podforuma je i dalje ![]() ![]() Da bih dobio ![]() Ali tu nije kraj... ako se ubrzo nakon toga izlogujem kad se ulogujem ponovo (za recimo 15-20min) opet mi stoji kao da nisam procitao te iste poruke. Onaj dupli klik na ikonu i Označi forume pročitanim mi isto ne zavrse posao, ili mi se ubrzo ponovo prikaze isto ili nemam obavestenje o nekom novom postu ![]() Mozes li da namestis da bude: ima novih - procitam -vratim se - nema novih? ![]() ![]()
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Novi sadržaji | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 30.05.2008 07:33 |
![]() |