Zdravo Svima koji igrate DV lutriju, evo mene da se javim pre zvanicnog izvlacenja. Zeleo bih da rezimiram moje utiske zadnjih dana. Pre mesec dana imao sam veliku nadu da cu da dobijem na lutriji (pocevsi od oktombru kada sam aplicirao uspesno, pa do pocetkom aprila), ali kako se vreme priblizavalo i kako su se javljali ljudi koji igraju godinama i nisu dobili, mene uhvati neki feeling: "ne, ja necu dobiti ove godine, ljudi igraju godinama pa nista, a ja ocekujem iz prve", nisam te srece kao neke nase postovane clanove jer u zivotu nisam nikad dobio na neku lutriju, cak nisam dobio ni na nagradnu igru za kafu, sve sam sam radio da stignem do nekuda bilo da se radi o novcu ili o nekom pozicijom, radio makotrpno i nimalo se nadao na srecu, al eto takva situacija u drzavi i rekoh evo da probam, mozda mojim radom tamo u USA bude bolje... Sad nakon tih nekoliko nedelja kako citam forum sve manje se nadam na izvlacenje, ali ipak svima koji su aplicirali za DV-2017, posebno moji "drugari" iz ovog foruma koje citam svaki dan, Iskreno zelim puno srece i iskreno se nadam da ce konacno ovog 03.05.2016, budu dobitnici i da idu u bolji zivot! Neka nam je sa srecom!
02.05.2017- HAS NOT BEEN SELECTED x2!
|