Ćao društvo! Da se javim i ja, poželim svima nama sreću i srećni rođendani koji slave! Čitam komentare drugih i slično se osećam i ja. Ja do juče, kujem planove, maštam, gledam stanove, na mapi tražim hemijske industrije, dobre public škole za decu, skidam toefel knjige za pripreme i razmatram neke dodatne master studije....sva u speed-u, euforija....moj muž mi kaže "ne leti, ženo, spusti se na zemlju", ali ja nee, lepo mi prosto da maštam i pravim planove (ceo život to radim, dok je moj suprug ležeran...). Šali se da ako dobije, počeće da ucenjuje, prepusti sve kućne poslove meni (ako želim da idem) i da proveri malo na crnom tržištu koliko su gc pa da uzmem kredim da mu isplatim. On uvek i sve kroz šalu, zato sad još spava mirno (praznici u SR), a ja ne mogu dočekati iako što kaže Kuguar i drugi, to je samo lutrija, ali ja želim da sanjam....makar još danas.... SREĆNO LJUDI, od srca vam želim, kao i sebi što želim, pa kome je suđeno ( što moja majka kaže: "Ne huli, ćeri, na tuđu sreću već se raduj sa njim, svakome dođe njegova sreća kad treba"). U zdravlje

! POzdrav do sutra!