Citat:
Prvobitno poslao korisnik steficacvek
Taman sam htjela da odbranim stav ex-usa koji je Srdjevic napao. Mislim da je samo na malo zesci nacih htio da skrene paznju malojsestri da se trzne i prestane sanjariti, jer koliko god da je dobar NY nikad nece biti dobar kao sto je u njegovoj glavi. I tu se slazem sa njim ...
|
Vidiš, i ja se slažem s njegovim stavom. Ali nikako sa izborom reči! Upravo zato sam se trudio da mu napišem
tačno onako kako se on obraća ljudima. I kao što se dalo videti, ne odgovara kad puca po tvojim leđima, zamis'i.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik steficacvek
I onda genijalac pukne post ... junacina, nema sta. Srdjevicu, Zana, V777, nije uredu zaista sto dopustate to. Znam da se trudite odrzati dobru atmosferu na forumu, ali nikako po svaku cijenu! Fino je argumentovano braniti misljenja i stavove, ali ako ovo prostacenje, napadanje i primitivizam nije za jedan dugi i ozbiljan ban, onda ne znam sta je!!! Poduzmite nesto vise, krajnje je vrijeme!
|
Ih, pa da posle ispadne da vlast ne vole demokratiju jer nisam čekao na odgovor...

Inače, mišljenja sam da nije u redu da se post odmah obriše (i njegov i Žanin) jer bi to poremetilo tok teme (a i lako je štivo, ja se cepao od smeha, pa rekoh nek' se i drugi naslade).

Post i tako (uvek) samo autoru služi na čast; ja mu se na taj nivo neću spustiti nikad.
Naravno, post ima da leti za koji dan...
Ban jeste zaslužio, to stoji... ovo je samo bio testić, da vidim kako reaguje kada neko koristi isti rečnik. Videli smo, je li.
To ne znači da mu iduća poruka neće biti osnov za ban, naravno... (smatrajte ovo javnom opomenom pred isključenje)
P.S. ma znam... nikad od mene diktator neće postat'.