Dajte ljudi...preteraste i sa optimizmom i sa pesimizmom. Iskreno, trenutno su ljudi u Srbiji vise optereceni krizom u USA, nego sami Amerikanci. Svaki dan slusam zajedljivost..."Jao sto si sada otisao, amerika puca", "sta ces tamo? pa njima je sada sranje?"...i sl, od komentara na facebook-u...pa kako sa kim se cujem iz Srbije. Kao sto sam vec jednom rekao, jeste problem naci posao...to stoji, ali ako ga imas (neki normalan, ne "baba sera")...ok je...sada kako kome, neko zivi od plate do plate, neko nesto skupi...ali se u svakom slucaju zivi bolje nego u Srbiji....ako imas posao. Naravno da ljudi ovde gledaju sta ce se desiti i sl (bruje vesti o krizi), ali treba gledati i kako ces ti sam to preproditi, dok mocnici ne smisle resenje. Jer znate koja je ovo recesija po redu od 1930-e.....dvanaesta. I svaka je pretpostavljam bila najgora, kao sto je svako leto neki najtopliji dan ikada, ili zimi neki najhladniji dan ikada. Treba se izboriti i u ovim teskim vremenima, a vala video sam i gora....i to mnogo gora. Pa setite se samo kako 1993 smo imali 1.5$ mesecne plate....pa smo preziveli...ljudi ovo je med i mleko naspram toga.
|