![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Žana;9130]Slobo? Odakle ti dosla ta ideja?
Cort Furniture Rental je nas vendor i nije bas da su jeftini, a i ne verujem da bi ti [URL="https://furniture.cort.com/customer_service/home_credit_application.cfm"]rentali[/URL] namestaj. Njihova glavna delatnost je rentanje office furniture i imaju exclusive housing solutions.... Namestaj rentaju businesses koji ne planiraju da ostanu na istoj lokaciji nakon isteka lease i bogatiji executives koji privremeno poslom dodju u neki grad... Ne znam odakle ti ideja, niko od nas "malih, normalnih" ljudi nisam cula da renta namestaj....:grin::grin: E sad ako hoces, imam ja raznih rental kompanija u sistemu ako si zainteresovan:1081::1081:[/QUOTE] Pa nije bas da sam zainteresovan ali sam slucajno naisao na baner trazeci razne rent.com i druge sajtove pa eto, ko moze i ko ne bi da zivi u praznom stanu a pri tom ne poznaje eriju tj.nema nikog svog tamo. Eto za to sam mislio da je korisno. A ako bude trebalo, naravno da cu te kontaktirati, mada je meni i Jeleni potrebno da imamo gde da prespavamo i to je to za pocetak. A za sve ostalo cemo naci varijantu da kupimo, nadam se :)
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
|
![]() |