![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
![]()
Bacih brzi pogled - ako su i za ostale gradove "istiniti" kao za Los Angeles, onda batali... Da zaista dvosoban stan na Brentwood-u ne moze da se nadje ispod $2,500 izbila bi revolucija u ovom gradu... U svakom gradu mogu da se nadju condos za $3,000-$6,000 napucani sa pogledom, dva tri balkona, 58 kupatila, vec ugradjenim TV-ijima etc.
Za Los Angeles konkretno: [url]www.westsiderentals.com[/url] i craigslist.... kod ovog drugog naravno imati u vidu sledece:[LIST][*]Ne ulaziti u foreclosure price[*]Po mom iskustvu 800 brojevi su ili agenti koji naplacuju proviziju ili prevaranti koji prodaju maglu[*]Dvosoban stan u Santa Monici ne moze ispod $1,650[*]Dvosoban stan u Venice ne moze ispod $1,750[*]Dvosoban stan u Westwood ne moze ispod $1,900[*]Dvosoban stan u Brentwood ne moze ispod $1,650[*]Dvosoban stan u WLA (zaobici 90034 po svaku cenu) ne moze ispod $1,600[/LIST] Ako je $100 jeftinije od ovog onda je verovatno "ispod" freeway-a, ili ima krsinu od ves masina, ili nema parking... Sve van West side moze za manje novce. Svaki oglas koji je postovan i nudi bla bla bla bilo koji od ovakvih stanova po $900, svako ko zivi ovde zaobilazi u sirokom luku. Svaki oglas koji trazi deposit veci od jedne kirije zaobici. Po mogucstvu zaobici stan koji nije rent controlled. Take over loan/mortgage zaobici. Zivim u Londonu bla bla zaobici. Ja te stvari prepoznam po naslovu... praksa valjda :). Srecno sa trazenjem stana :) |
|
|||
|
|||
![]()
haha, 58 kupatila... :bravo:
Evo jednog linka za sgenciju (ili sta god da je) a u vezi stanova je. Dosta ljudi ih hvali pa da postujem [url]www.promove.com[/url] Mislim da ovo vazi samo za atlanta area (sad sam video da su i u Dalasu)
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koje formulare poslati, sa neta ili iz koverte (i kako ih popuniti) | zed | Prva koverta | 35 | 14.07.2008 18:53 |
Korisne informacije - često postavljana pitanja | srdjevic | Prva koverta | 0 | 21.05.2008 04:40 |
Korisne informacije - često postavljana pitanja | srdjevic | Uputstva za dobitnike | 0 | 20.05.2008 02:12 |
Korisne informacije - često postavljana pitanja | srdjevic | Intervju (interview) - Ambasada | 0 | 20.05.2008 02:12 |
![]() |